Sestra misteriozno nestale pobjednice Big Brothera prekinula šutnju: Neka njezin suprug kaže što se točno dogodilo kobne večeri

Sestra misteriozno nestale pobjednice Big Brothera prekinula šutnju: Neka njezin suprug kaže što se točno dogodilo kobne večeri

– U noći dok je Marijana vjerojatno umirala sanjala sam kako se nas dvije pozdravljamo – drhtavim glasom govori njezina najmlađa sestra Maja Kovačević (31).

Sutradan kad se probudila odmah je posegnula za mobitelom i okrenula sestrin broj s kojom se prije toga posljednji put čula prije mjesec dana. Nije se javljala, a Maja je već tada imala neki čudan osjećaj. Pogotovo što jedina ženska regionalna pobjednica Big Brothera nije odgovarala niti u WhatsApp grupu naziva ‘Sestre’ u kojoj su sve četiri kćeri Splićanina Ive Kovačevića: najstarija Anet, Marijana, Sendi te najmlađa Maja. Uskoro je doznala ono o čemu će za nekoliko sati brujati cijela Hrvatska, ali i regija; javlja Slobodna Dalmacija.

Marijana iz Big Brothera misteriozno je nestala u noći s 26. na 27. travnja kad se udaljila iz obiteljskog doma na zagrebačkoj Savici. Na obližnjem Mostu mladosti slučajni je prolaznik u zoru pronašao njezinu torbicu s dokumentima i mobitelom, a unatoč opsežnoj potrazi po rijeci Savi – do danas nije pronađena.

Vijest je u sekundi preplavila internetske portale, Marijanin suprug Karlo Seifert s kojim je dobila uskoro dvogodišnjeg sina Aleksandra, apelirao je na javnost da mu pomogne u traženju odgovora, no značajnih pomaka u istrazi nema.

Upravo su odgovori ono što od te fatalne noći kad im je nestala kći i sestra žele njeni najmiliji. Otac i majka su u Kninu, a sestre u Zagrebu. Nitko od njih već mjesecima ne spava neprestano se pitajući gdje je Marijana i što joj se dogodilo.

Iako dosad nisu željeli medijski istupati, Maja je to sada odlučila napraviti, želeći otvoriti pitanja koja muče obitelj i nju. Žao joj je što je potraga za njenom sestrom zaustavljena svega nekoliko dana nakon što je nestala.

 – Nažalost, više ne mislim da je živa. Osjećam da je nema. Samo želimo konačno doznati pravu istinu i da se možemo od nje dostojno oprostiti – kaže Maja.

Uvjerena je da će prava istina kad tad izaći na vidjelo.

Naša potraga za istinom traje svakodnevno, a što više otkrivamo više smo u šoku. Jednostavno puno je toga čudno oko te večeri kad je nestala. Njen suprug Karlo nekoliko je puta promijenio iskaz na policiji. Ne želim ovime kazati da joj je nešto napravio, ali neka samo kaže što se događalo u stanu, jer sam uvjerena da je došlo do svađe među njima. Meni je sve to jako čudno i dok ne saznam istinu s njime ne mogu imati kontakt, teško mi je jer znam da neću moći viđati nećaka, ali ostajem pri svome – iskreno će Maja.

Na Mostu mladosti nema kamera, a Marijanu su navodno snimile kamere u noći nestanka kako izlazi iz zgrade u kojoj je živjela s Karlom i sinom.

– Ja tu snimku nisam vidjela i dok je ne vidim ne vjerujem da postoji. Na početku sam mislila da mi se sestra ubila, ali što vrijeme ide sumnjam u to. Nekako mi sve izgleda sumnjivo i izrežirano, ali ne s njene strane. Ponavljam još jednom, u nikoga ne želim upirati prstom. Ljudi me znaju pitati je li otišla s nekim, ali nema šanse da bi to napravila jer nikad ne bi ostavila djecu. Marijana je bila jako krhka i osjećajna, taj Big Brother ostavio je strašne i nepopravljive posljedice na njezino psihičko zdravlje. Nije mogla podnijeti osudu ljudi. U trenutku nestanka radila je u kladionici, bila je jako sretna kad je zaokružila obitelj rođenjem sina. Dobila je napokon sreću koju je htjela, ali opet mi se čini da to nije bilo onako kako je zamišljala. Nakon što je rodila sina bila je u postporođajnoj depresiji, no unatoč svemu ne vjerujem i ne želim pomisliti da je htjela sebi nešto nažao napraviti – govori Maja.

Smatra kako policija nije napravila posao kako treba.

– Ponudili su nam tek šture odgovore. Da je izašla iz stana i uputila se prema mostu. Nije mi jasno zašto je potraga bila usmjerena samo na Savu, zašto je nisu tražili na Sljemenu? Imali smo informacije da bi se tamo mogla nalaziti. Opet vam kažem, cijela ta priča jako je čudna. Netko je nešto morao vidjeti, pa ne može osoba samo tako nestati…

Podsjetimo, u srijedu 27. travnja u 5.30 ujutro na broj 192 građanin koji se Mostom mladosti kretao stazom za pješake iz smjera Savice prema Zapruđu prijavio je kako je na sredini mosta pronašao torbicu s dokumentima na ime Marijana Seifert. Pritom oko sebe nije vidio nikoga. S odmakom od tri sata policiji je uslijedio novi poziv. U 8.30 Karlo Seifert prijavio je nestanak supruge iz stana u Lastovskoj ulici koji se, prema njegovim sumnjama, dogodio tu noć, poslije ponoći, nakon što su otišli na spavanje, piše Slobodna Dalmacija.