Severina konačno otkrila zašto se fizički obračunala sa sestrom: Jedino mi je žao majke

Severina konačno otkrila zašto se fizički obračunala sa sestrom: Jedino mi je žao majke

Prošle je godine vijest o fizičkom obračunu između Severine Vučković i njezine sestre Marijane Popović u splitskom stanu pričala cijela regija, a Severina otada nije progovorila ni riječi o tom incidentu.

Doduše, nakon više od pola godine prokomentirala je spomenuti sukob za srpski Story.

– Jedino zbog čega mi je žao je to što se moja majka od 86 godina osramotila pred susjedima – osvrnula se Severina na svoju 86-godišnju majku Anu koja je svemu svjedočila.

Severina je nadalje objasnila kako je to “starijim ljudima važno”, javlja Jutarnji list.

– Nema obitelji koja nema neku svoju priču. Samo one ostaju kao ožiljci u dubini srca obitelji, a moje na naslovnicama. Nismo birali rodbinu, na nama je da ih volimo i pomažemo im kakvi god bili – objasnila je 50-godišnja glazbenica.

Podsjetimo, Severinu je prijavila njezina sestra Marijana koja je tvrdila da ju je pjevačica fizički napala i to pred njihovom majkom. Severina je nakon sukoba otišla u splitsku rezidenciju obitelji Vučković, a sestra joj se uputila u bolnicu zbog lakših ozljeda te zatim i na policiju. Kao što je navedeno, sestra je zadobila niz podljeva na glavi i leđima, a na tijelu su joj liječnici uočili i porezotine.

Nakon kratke potrage za Severinom, uhićena je na zagrebačkom aerodromu.

Foto: Hina