Shrvani otac nestalog Mateja: Ništa mi nije ukazivalo na ovo što se dogodilo

Shrvani otac nestalog Mateja: Ništa mi nije ukazivalo na ovo što se dogodilo

Nenad Periš, otac mladića iz Splita koji je na Staru godinu nestao u Beogradu gostovao je u RTL-u Danas. Tijekom dana stigao je u Beograd te kaže, samo je razgovarao s Matejevim prijateljima. S policijom još nije stigao, ali planira to učiniti, govori, večeras ili sutra ujutro.

Govori kako u tamošnju policiju apsolutno vjeruje te da ih treba pustiti da rade svoj posao. On se, navodi, remeti dezinformacijama pa traži da se sve informacije zatraže od tamošnje policije. 

Puno je, dodaje, dezinformacija, a je li ona o utvrđenoj lokaciji istinita, navodi, ne zna, a i da zna, ne bi ju samo tako dijelio.

Govori da je Matej kada su se čuli bio potpuno normalan, išao je na proslavu. “Nista mi nije ukazivalo za ovo što se dogodilo. Za mene je to šok i nešto što ne bi nikome želio”, dodaje. 

U Beogradu kaže, ostaje dok to bude potrebno. “Vjerujte mi, ja i moja obitelj jako ispaštamo ovih dana. Nadam se da će sve biti dobro”, zaključuje. 

Otac nestalog mladića istaknuo je da apsolutno vjeruje srpskoj policiji.

“Apsolutno vjerujem srpskoj policiji, radi apsolutno profesionalno svoj posao i njima prepuštam sve istrage koje se trebaju raditi”, rekao je Periš i dodao:

“Radi se o vrlo kompliciranom problemu, o nestanku čovjeka i nije to situacija u kojoj treba improvizirati i prema tome ponavljam – srpska policija radi odlično svoj posao i vjerujem im do kraja.”

Kaže da za sada nema nikakvih novih informacija.

“Zadnji put sam se sa sinom čuo nekoliko sati prije tog nemilog događaja”, rekao je i dodao da je tada bilo sve u redu. “Apsolutno sve u redu, veseo. Roditelj uvijek polazi od najgorih pretpostavki i to je ono što me proganja tri dana i noći.”

Kaže da je njegov sin bio sportaš, završio je fakultet te da je imao djevojku u Splitu. “Samo da ga nađem…”

Rekao je da će u Beogradu ostati koliko god to bude bilo potrebno, javlja N1.

“Zahvalio bih se srpskoj policiji i svim ljudima koji pomažu u istrazi. Želio bih zamoliti građane Srbije, ako itko išta zna, ako može i anonimno prijaviti na bilo koji način, možda ljudi imaju strah… Ja im se zahvaljujem i molim svakoga tko nešto zna da pomogne u ovom slučaju”, poručio je Periš.

Foto: Hina