Sinčić i Kolakušić poslali znakovitu poruku iz Bruxellesa: Evo što su dogovorili

Sinčić i Kolakušić poslali znakovitu poruku iz Bruxellesa: Evo što su dogovorili

Ivan Vilibor Sinčić najavio je da s Mislavom Kolakušićem osniva novu stranku. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Plenković je mislio da se zauvijek riješio jedine oporbe iz hrvatske politike. Morat ćemo ga razočarati.
Živi zid ove lokalne izbore nije išao u mnogo gradova, ali tamo gdje je, imali smo sjajne rezultate. Goran u Vinkovcima 18%, Antonio je gradonačelnik Čabra. Bez ijednog medijskog naslova, članka ili priloga. Sami. I to su naši najbolji rezultati.

A priča na kojoj radimo bit će veća od onog što Plenković može zamisliti. Svaka stranka nekad izgubi izbore, vrijeme je da jedne dobije i zauvijek promijeni Hrvatsku.

Kroz sljedeći period vidjet ćete kako raste iskrena narodna organizacija kojoj je stalo do hrvatskog čovjeka. Mislav i ja smo u ovim trenucima s europskim kolegama u osnivanju nove europske stranke, koja će se oduprijeti totalitarizmu i jednoumlju koju nameće postojeće političko društvo u Europskom parlamentu koje dirigira politiku svih zemalja. Kao što u Hrvatskom saboru nema stranke koja bi predstavljala oporbu, tako ni u Europskom parlamentu nije bilo skupine koja bi se mogla oduprijeti klijentelizmu. Sve dosad.


A paralelno, za sljedeće izbore, okupljamo i gradimo zdravo tkivo koje će jednom zauvijek iskorijeniti korupciju i siromaštvo u Hrvatskoj. Hvala svima koji ste uz nas i koji nas pratite. Medijima unatoč”, napisao je Sinčić.

Foto: Facebook

Facebook Comments