SJEDI JEDAN: Sandra Benčić nije samo loša studentica nego je i prostakuša

SJEDI JEDAN: Sandra Benčić nije samo loša  studentica nego je i prostakuša

Sandra Benčić, čelnica oporbene stranke Možemo, danas je gostovala u Indexovom studiju i najavila veliki prosvjed protiv Plenkovića i HDZ-a koji će se u subotu u 11 sati održati na Markovom trgu. Odgovorila je i gdje se nalazi njezina dipolma s Pravnog fakulteta na kojem je studirala čak 18 godina.

“Moja diploma je na Pravnom fakultetu i naravno da je mogu naći. Ono što je problem je da Željka Markić, glavom i bradom, traži moj diplomski rad, a Pravni fakultet je pod obnovom i skladišta su im na 16 različitih mjesta. I Markić misli da će se baš zbog nje ići kopati. Meni je diplomski rad doma, imam i original diplome doma. Nema problema, tko god je zainteresiran, ja ću rado pokazati. Imam čak još i indeks. Ako treba, ja ću doći u sabor i čitati svoj diplomski tri sata, neka ga slušaju”, rekla je Benčić o prozivkama portala udruge U ime obitelji, koji tvrde da je diplomski rad Sandre Benčić “nestao”.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Najveći kritičar Mate Rimca: Napadi na njega zato što je Bosanac ili Hercegovac su totalno promašeni. Ali on mora odgovoriti na neka bitna pitanja

Dodala je da je tema diplomskog nažalost i dalje aktualna, komparativna analiza kazneno-pravnih odredbi nasilja u obitelji i nasilja nad ženama, javlja Index.

“Svi ti koji, da prostite, seru, imaju nekoga tko je završio fakultetčić u Banjoj Luci i Mostaru, ili doktorate s ekonomije u Osijeku, i oni će meni govoriti? Ja sam se potrudila oko svog diplomskog, diplomirala s odličnim uspjehom, radila sam cijeli faks. Isti ti koji meni to sad stavljaju na nos su proveli privatizaciju na način da su stotine tisuća ljudi ostale bez posla”, rekla je Benčić.

andra Benčić koja želi biti predsjednica Vlade, diplomirala je 2014. godine na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu s 36. godina.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Psihijatrova “dijagnoza”: Subotnji prosvjed organiziraju Fejker s Pantovčaka, pravnik bez struke, prostakuša i psihijatrica kojoj ni struka ne može pomoći

Kako je izgledalo fakultetsko obrazovanje ove političarke s velikim ambicijama iz ekstremno lijeve stranke Možemo, do sada nije bilo poznato, a javnost niti ona sama nije izvijestila o detaljima.

Kada je upisala fakultet koji je završila 2014. s 36 godina, bilo je do sada nepoznato, stoga smo poslali upit Pravnom fakultetu.

Otkrili su nam da je Benčić fakultet upisala akademske godine 1996./1997., dakle odmah nakon srednje škole.No, studiranje se oduljilo sve do 2014. kada je diplomirala.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Majka Novaka Đokovića otkrila zašto je promijenila vjeru: Morala ja uzeti i novo ime

Na Pravnom fakultetu potvrdili su nam i da je drugu godinu fakulteta ponavljala jednom, a četvrtu čak tri puta.Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tema diplomskog rada bila joj je “Međunarodne i nacionalne norme u području zaštite od nasilja u obitelji” pod mentorstvom prof. dr. sc. Davora Derenčinovića.

Foto: Hina