Skandal: Zoran Šprajc ponovno primitivno izvrijeđao Gordana Lauca

Skandal: Zoran Šprajc ponovno primitivno izvrijeđao Gordana Lauca

Zoran Šprajc pročitao je svoj komentar na RTL televiziji u kojemu je izvrijeđao znanstvenika Gordana Lauca. Komentar prenosimo u cijelosti.

“Baš u danu kad je broj umrlih od COVID-a prešao 12.000, poluzanstvenik Gordan Lauc, kojega je zbog šarlatanskih izjava Vlada izbacila iz svog Znanstvenog savjeta, danas je predstavio još jedno svoje epohalno otkriće: da je virus sezonski, tj. da se ljudi manje zaražuju s dolaskom toplijih dana.

To je, inače, jasno svakoj budali, jer toplijim danima manje vremena provodimo u zatvorenim prostorima i time smanjujemo rizik od širenja virusa..

Ali to je Laucovo otkriće, kojim nas usput budi rečeno još jednom želi uvjeriti da virus zapravo uopće nije toliko opasan i da ćemo kad tad svi umrijeti koji trebamo umrijeti, to je otkriće toliko fasciniralo članicu Kriznog stožera gospođu Alemku Markotić da je i ona došla dati podršku Laucu i toplom i hladnom vremenu.

Doduše, to je lijepa ljudska gesta, jer je i Lauc dao podršku gospođi Markotić kad je prekoredno cijepila svoju majku.

Podsjetimo i na to da je gospođa Markotić na osnovu nekih svojih znanstvenih spoznaja nedavno rekla da se trudnice ne trebaju cijepiti nakon čega su dvije rodilje umrle, pa ne treba čuditi i podrška jednom od uglednih antivakserskih lidera”, rekao je Šprajc.