Škoro izbrisao ostavke i kreće u pravnu bitku: Evo što mu je poručio Mario Radić

Škoro izbrisao ostavke i kreće u pravnu bitku: Evo što mu je poručio Mario Radić

Miroslav Škoro skinuo je ovih dana objavu o svojoj neopozivoj ostavci s mjesta predsjednika Domovinskog pokreta sa svog profila na društvenim mrežama, na kojem u posljednje vrijeme objavljuje ključne poruke u “ratu” protiv novog vodstva te stranke.

Iako je 20. srpnja podnio spomenutu neopozivu ostavku, i taj dokument objavljen je na njegovom profilu, nakon što je pušten u jednu od grupa u kojoj su bili svi čelni stranački ljudi, sada Škoro šalje sasvim druge poruke te ne odustaje, neslužbeno doznajemo, od borbe za tu stranku i svoju funkciju, javlja Jutarnji list.

V. d. predsjednika Mario Radić mu, pak, poručuje da je za njih njegova ostavka “ad acta”. No, i na podnesku koji je Škoro prošli tjedan poslao Ministarstvu uprave i pravosuđa, u kojem osporava imenovanje v. d. predsjednika Marija Radića, potpisao se kao predsjednik.

– Da, i to bez žiga i na lažnom memorandumu. Prešao je svaku granicu – kaže Radić te dodaje da će oni 18. kolovoza održati sjednicu Domovinskog odbora i Predsjedništva.

Na pitanje slijedi li Škori sljedeći tjedan izbacivanje iz stranke, Radić je odgovorio da to nije u njegovoj nadležnosti.

Foto: Hina