Škoro je već napao Penavu i svoju bivšu stranku, a sada i jedne dnevne novine: Njih ujedinjuju interes i strah

Škoro je već napao Penavu i svoju bivšu stranku, a sada i jedne dnevne novine: Njih ujedinjuju interes i strah

Nakon što je svoju bivši stranku optužio da pogoduje uvozničkom lobiju, Miroslav Škoro je u sličnom tonu govorio i o Jutarnjem listu.

“Napoleon je rekao da samo dvije sile ujedinjuju ljude: INTERES i STRAH. Takva ujedinjenja najbolje potiče istina.

Kada u STRAHU nemaš što reći, onda posegneš za novinama koje iz INTERESA izrezuju fotografije i već su dokazale svoju lojalnost uvozničkom lobiju manipulacijom na svojim naslovnicama.

Nadam se da će uskoro napraviti analizu komentara ispod objava naručitelja ovog plaćenog članka jer, za razliku od njih, ja ne zazirem od ljudi koji misle drugačije od mene, niti im brišem ili branim komentare ispod objava”, ističe Škoro.

Škori je zasmetao ovaj tekst u Jutarnjem listu.

“Friški predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava danas nije htio komentirati tvrdnje Miroslava Škore, prvog predsjednika i suosnivača DP-a, koji mu je javno poručio da je marioneta uvozničkog lobija.

Podsjetimo, Škoro je objavom na Facebooku kritizirao Penavu, proglasivši ga “marionetom uvozničkog lobija kojemu nisu na srcu hrvatski građani”. Kao povod za tako oštar napada naveo je to da “je Penava protiv referenduma o uvođenju eura u Hrvatsku”

I dok je Penava zasad nije uzvratio svojem prethodniku na čelu DP-a, Na Škorine optužbe reagirao je zamjenik predsjednika DP-a Mario Radić koji kaže da su najbolji komentar dali građani u svojim komentarima ispod Škorine objave.

– Nemam što dodati na te komentare – kaže.

Radić očito misli na komentare poput “Za vas sam Škoro bila od samog početka i nije mi jasno zašto se pljuje stalno po stranci koju ste vi osnovali. Sad ste u Suverenistima i okanite se DP-a”.

Ili, “Činjenica jest da je Škori sada najvažnija preokupacija u životu pljuvati po Domovinskom pokretu i nagovarati članove diljem cijele Hrvatske da ga napuste, jer je eto povrijeđen njegov ego i ego njegove sestre! Odmah su se primakli Suverenistima koji su Škoru prvi napustili nakon što ih je uveo u Sabor…”

Jedan je korisnik tako primijetio: “Tužno je vidjeti na vašem profilu vise negativnih nego pozitivnih komentara na ovu vašu objavu. Da li vam to nešto govori”, stoji u Jutarnjem listu.