SRAMOTA: Doktor šovinist poručio poznatom novinaru: Vrati se u Beograd

SRAMOTA: Doktor šovinist poručio poznatom novinaru: Vrati se u Beograd

Poznati novinar Boris Mišević sve češće je izložen napadima i otvorenim izljevima govora mržnje zbog svojih stavova o pandemiji.

Upravo ga je napao izvjesni doktor Matej Cindrić koji mu je poručio da “se vrati u Beograd”.

“Boris Mišević otkud tebi pravo da ti govoriš da za zdrave ljude korona nije opasna. Vi Pričate o tome tko će odgovarati za nuspojava cjepiva. J*** me pas ako ljudi poput tebe neće jednog dana odgovarati za nadriliječništvo. Vrati se u Beograd i tamo širi svoje osobne stavove”, napisao je Matej Cindrić koji se na Facebook profilu predstavlja kao mladi doktor.

Na ove odvratne šovinističke napada reagirao je Boris Mišević.

“Ovaj divni šovinist je navodno liječnik. On bi mene protjerao nazad u Beograd i to govori javno. I prijeti još uz to. Misli i da on odlučuje, tko ima pravo a tko nema pravo, nešto govoriti te iznositi svoja mišljenja i podatke.

Ono što je opasno za ovo društvo / osim njegovih nacionalističkih, primitivnih i šovinističkih stavova / je njegova neinformiranost ili vjerojatno namjerni pokušaj skrivanja činjenice, da Covid za zdrave ljude nije opasna bolest. To je vrlo jasno zaključivo iz javnodostupne statistike i stope smrtnosti među potpuno zdravim ljudima. Za koju to javnozdravstvenu instituciju radi ovaj, navodno liječnik, koji ovako prijeti i vrijeđa, i to javno. Baš me zanima da ih javno pitam podržavaju li svog krasnog djelatnika i njegov govor mržnje.

Dosta je bilo napada na mene i moju obitelj. Nećete više. I da. Ja ću pričati o nuspojavama cjepiva. Upravo zato jer oni, koji bi trebali, skrivaju istinu i ovako prijete uz govor mržnje”, napisao je Boris Mišević.

Na slici: navodni doktor Matej Cindrić koji je primitivno napao Borisa Miševića

Foto: Facebook