Srbin opisao ljetovanje u Hrvatskoj: Ma nestvarno, a savjetovali su mi da ne idem tamo

Srbin opisao ljetovanje u Hrvatskoj: Ma nestvarno, a savjetovali su mi da ne idem tamo

Mladić iz Srbije je ljetovao na Jadranu, a njegove objave na Twitteru izazvale su brojne reakcije. U objavama je opisao osvoje iskustvo s ljetovanja, a najviše pažnje su izazvale cijene. Savjetovali su ga da ne ide u Hrvatsku na odmor jer je ovdje sve preskupo, međutim, njegovo iskustvo je potpuno drugačije.

Posjetio je Makarsku i smatra da su tamo cijene iste kao i u Beogradu. Prema računu koji je podijelio, njega je obrok za četiri osobe s pićem koštao 65 eura. Oduševio ga je krajolik i čistoća mora. “Spoj svih mora na kojima ste ikada bili. Ta boja, opuštenost, naslikani borovi, ma nestvarno”, napisao je u objavi. Rivijera ga je podsjetila na Crnu Goru, ali je pohvalio to što, za razliku od Crne Gore, u Makarskoj nema privatnih plaža pa ručnik možeš staviti “gdje hoćeš”, piše Kurir.

Srbin je još napisao da se u Hrvatskoj osjeća sigurno i da se nema čega bojati.

“Druga stvar je da nitko nikoga ne šljivi pet posto. Od čega da se čuvam. Od zla nastalog dok još nisam ni progledao i koje se budalama prenosi već 30 godina radi ne znam kog cilja. Stranaca ne znam odakle sve nema. Baš koga briga kako se tko obukao, ko ima veće s**e i usta. Doslovno raj. Ovo je tek prvi dan i dojmovi su nevjerojatni”, napisao je oduševljeni Srbin.

Foto: Hina