Srpski mediji otkrili zašto se Nikolina Pišek posvađala s Mišom Grofom: Za tu ideju nije htio ni čuti

Srpski mediji otkrili zašto se Nikolina Pišek posvađala s Mišom Grofom: Za tu ideju nije htio ni čuti

Osim što se posvetila uređenju ‘pametne’ vile u Zagrebu, Nikolina Pišek je, prema pisanju srpskog Kurira, navodno namjeravala preurediti i zgradu na beogradskom Vračaru koja je u vlasništvu njezina svekra Vitora Ristovića.

Pišek je to potvrdila u intervjuu za Story, rekavši da bi ‘zgradu na Vračaru terbalo prenamijeniti i osuvremeniti i dati joj novu, dodanu vrijednost’. Prema pisanju Kurira, upravo je tu nastao problem između Nikoline i njezina svekra – Miša Grof se navodno oštro usprotivio takvoj investiciji.

“Poznato je da Nikolina nikako nije bila sretna s tim stanom na Vračaru. Sve joj je smetalo i zato je tu rijetko i boravila. Od arhitekture, umjetničkih djela, detalja, sve joj je falilo. U početku je sve trpjela zbog Vidoja, koji je sve te umjetnine godinama skupljao, ali i da se ne bi raspravljala sa svekrom Vitorom, od koga je Vidoje i naslijedio ljubav prema umjetninama iz svih krajeva svijeta. S vremenom, taj prostor joj je bio sve manje ugodan, pa je zato većinu vremena i provodila u Zagrebu”, rekao je izvor za Kurir, javlja Dnevnik.ba.

“Nikolina je smatrala da je za njih najbolje da se presele s Vračara i da pronađu neku nekretninu u novogradnji i u minimalističkom stilu, koji ona preferira, a da ovu zgradu i stanove u njoj u potpunosti renovira. Ona je smatrala da bi ta zgrada, kada bi se uredila po njenom ukusu i instrukcijama, dobila novo ruho, pa bi samim tim dobila i dodatnu vrijednost. Za nju su ta zgrada i stanovi u njemu bili ‘loš kič’, što je ona više puta govorila i u nekim svojim intervjuima. Naravno, od toga nije bilo ništa, jer Miša Grof za tu ideju nije htio ni čuti i tad su se on i Nikolina posvađali”, dodaje izvor.

Podsjetimo, nakon iznenadne smrti Nikolinina supruga Vidoja Ristovića na površinu su isplivali brojni detalji koji svjedoče o tome da Pišek i njezin svekar već neko vrijeme nisu u dobrim odnosima. Priča je kulminirala kad je Miša Grof počeo neviđenu medijsku paljbu po snahi, optužujući je, među ostalim, za laganje o krađi nakita. Nikolina je putem odvjetnika demantirala sve optužbe Miše Grofa, a njega je prijavila za obiteljsko nasilje.

Foto: Facebook