Srpski političar se potukao sa suprugom: Idem se prijaviti policiji: Više ništa neće biti isto

Srpski političar se potukao sa suprugom: Idem se prijaviti policiji: Više ništa neće biti isto

Beogradskoj policiji u srijedu oko 10.30 sati prijavljeno je nasilje u obitelji u Novom Beogradu, a potukli su se lider Liberalno‑demokratske partije Čedomir Jovanović i njegova supruga Jelena, piše portal Blic.rs.

– Istina je, potukli smo se. Sad sam kod prijatelja, izašao sam iz stana, a ako kažete da me prijavila policiji, idem se i sam prijaviti – rekao je političar za Blic.rs.

Prije nego što je sam Jovanović potvrdio navode spomenutog portala, kućna pomoćnica njegove obitelji negirala je bilo kakav sukob između supružnika. Njih dvoje nisu zatečeni u stanu, a navodi će biti provjereni sa svjedokom.

Inače, Čedomir i Jelena imaju četvero djece.

Čedomir Jovanović, lider LDP-a, priznao je za Kurir da se jutros posvađao sa suprugom Jelenom, s kojom ima četvero djece, u stanu na Novom Beogradu! Vidno uzrujan Jovanović je rekao da nema više što da kaže, da je sve istina i da “više ništa neće biti dobro”, te da je “ovo kraj”.

-Što reći… Sve je istina. Hoćeš reći da sam je pretukao? Da..Eto, pobijedio sam je. Ona je super, divna žena, divna majka… Ja sam kriv za sve… – rekao je prvo Jovanović, prenosi Kurir.

Čedomir Jovanović i njegova supruga Jelen

Na pitanje gdje se trenutno nalazi, s obzirom na to da su mediji objavili da je njegova supruga prijavila policiji nasilje i da li je išao u policijsku stanicu, Jovanović je rekao:

-Ovdje sam kod prijatelja, izašao sam iz kuće…

Na pitanje znači li to da je pobjegao nakon nasilja, Jovanović je rekao:

-Gdje sam pobjegao? Zašto bih bježao… Kažeš da me prijavila policiji? Ne znam.. Ako je tako, odmah idem na policiju da se sama prijavim.

Lider LDP-a nije želio otkriti oko čega se posvađao sa suprugom.

-Mogu vam samo reći da smo se posvađali, nije bitno zašto. Evo, napiši da sam ja za sve kriva, u pravu je. Što drugo reći – rekao je Jovanović.

Upitan gdje su djeca bila u trenutku nasilja, rekao je da nikoga nije bilo kod kuće, da su bili u školi, a da su on i Jelena bili sami u stanu.