Što do sada znamo o tragičnoj smrti Mislava Bage: Policija nije našla elemente kaznenog djela

Što do sada znamo o tragičnoj smrti Mislava Bage: Policija nije našla elemente kaznenog djela

Vijest o smrti novinara i voditelja Mislava Bage šokirala je novinarsku scenu u Hrvatskoj.

Teleskop ima neslužbene, ali jako pouzdane informacije da je Bago počinio samoubojstvo. To je informacija koju smo dobili iz nekoliko izvora. Također smo dobili potvrdu da je Bago pronađen u Martićevoj ulici, gdje je imao stan na drugom katu, što upućuje na to kako je došlo do tragične smrti. Iz dobro obaviještenih izvora Teleskop doznaje da policija Baginu smrt definitivno tretira kao samoubojstvo i da neće poduzimati uobičajene radnje kao u slučajevima kada se sumnja da je riječ o nekom kaznenom djelu.

Prema našim informacijama zdravstveni sustav nije bio uključen u ovaj slučaj, što znači da je pokojni Bago bio mrtav kada je jutros pronađen.

Njegovi najbliži prijatelji i kolege nisu bili spremni za razgovor.

„ Niša ne znam. Stvarno ne znam”, rekao nam je kolega koji je s Bagom bio u kontaktu u posljednje vrijeme. Teško je doći do informacija i zbog toga što je NOVA TV dala uputstva svojim zaposlenicima da ne komuniciraju s drugim medijima.
Razgovarali ssmo s još jednim kolegom koji ga je u posljednje vrijeme često viđao. Rekao nam je da je Bago bio jako dobro raspoložen i da se ni na koji način nije moglo primijetiti da ima neke ozbiljnije probleme.

“Išli smo u isti teretnu Orlando. On je bio gotovo svaki dan. Djelovao mi je jako dobro”, izjavio je Teleskopu sugovornik koji je također želio ostati anoniman.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Zašto je Teleskop jedini objavio istinu o smrti Mislava Bage?

Savjetodavnu pomoć suicidalne i depresivne osobe mogu dobiti na više mjesta. U Republici Hrvatskoj postoji nekoliko brojeva telefona za psihološku pomoć:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida: 01/2376470 (radi od 0 do 24 sata)

Foto: Hina