Što se dogodilo u Studentskom domu Stjepan Radić: Jesu li Boysi zaista “upali”?

Što se dogodilo u Studentskom domu Stjepan Radić: Jesu li Boysi zaista “upali”?

Oko 22 sata policija je s četiri marice i 10 do 15 policajaca došla u Studentski dom Stjepan Radić u Zagrebu zbog navodne dojave kako su Bad Blue Boysi upali u dom i nekoliko paviljona i fizički napadali studente. Razlog je pobjeda Hajduka nad Dinamom u večerašnjoj utakmici na Maksimiru.

Iz PU zagrebačke su za Jutarnji list potvrdili kako su izašli na teren nakon dojave. S obzirom da je intervencija bila u tijeku, nisu davali dodatne izjave, javlja Jutarnji list.

Ispred glavnog ulaza u dom kasno večeras stajala su dva policijska kombija, grupa policajaca te nekoliko zaštitara doma. Nitko od njih novinarima Jutarnjeg nije želio reći što se događa.

Neslužbeno doznajemo kako je policija imala dojavu da bi se u najvećem hrvatskom studentskom domu ovako nešto moglo dogoditi.

– Znači, našli ste se ovdje u krivo vrijeme, razgovarali su policajci s dvojicom mladića na ulazu koje su zatim pustili da odu.

Studenti su se okupili u grupice na dvorištu doma i prepričavali što se događa kolegama koji posljednjim vlakovima pristižu u Zagreb uoči početka novog radnog tjedna.

Brojni korisnici studentskog doma izašli su na prozora i balkone svojih soba te promatrali što se događa.

U Facebook grupi doma studenti se također raspituju o čemu je riječ, a najveća pomutnja nastala je upravo u vezi šestog paviljona. ‘Boysi upali’, glasi najčešći glasi odgovor.

Foto: Ilustracija/Hina