STRAŠNA SMRT: Srbijanski veleposlanik se bacio s litice?

STRAŠNA SMRT: Srbijanski veleposlanik se bacio s litice?

Olivera Antić, srbijanski veleposlanik u Portugalu, poginuo je u petak nakon pada s litice u mjestu Cascaisu blizu Lisabona, priopćila je mjesna vatrogasna služba.

Glasnogovornik vatrogasne postrojbe nije komentirao okolnosti pada, rekavši samo da su hitne službe požurile na mjesto događaja oko 13.30 sati i pronašle 72-godišnjeg Olivera Antića, živog, ali teško ozlijeđenog, javlja N1.

Liječnici su ga pokušali spasiti, ali je ubrzo umro, rekao je glasnogovornik.

Ambasador Srbije u Portugalu Oliver Antić je izvršio samoubojstvo tako što se bacio s litice u more, pišu portugalski mediji.
Kako navodi CM žurnal, Antić se bacio u more kod poznate turističke atrakcije Boka de Inferno u blizini Lisabona. U doslovnom prijevodu mjesto gdje se Antić, kako tvrde ubio, znači “usta pakla”.

Mediji pišu da se sve dogodilolo danas oko 13.20 sati, kada je njegovo diplomatsko osoblje koje je s njim bilo u pratnji zatražilo pomoć.

Rođen u Beogradu. , Antić je studirao pravo i počeo raditi kao sveučilišni profesor 1975. godine. Između ostalog, radio je i kao savjetnik srbijanskog predsjednika.