Strava u Zagrebu: Ubila supruga pa skočila kroz prozor

Strava u Zagrebu: Ubila supruga pa skočila kroz prozor

Danas oko 13:45 sati u zagrebačkom naselju Studentski grad, točnije u Ulici Milovana Gavazzija, u stanu je pronađeno tijelo muškarca (55) dok je izvan stana pronađena 59- godišnja supruga s ozljedama koje si je najvjerojatnije sama nanijela, priopćili su iz PU Zagrebačke, javlja Jutarnji list.

Kako doznaje od susjeda reporter Jutarnjeg lista na terenu, žena je prvo ubila supruga, a potom i sama skočila iz zgrade. Obzirom da žive na prvom katu, nije zadobila po život ozbiljne ozljede.

Kako doznajemo od susjeda, žena je navodno i ranije imala psihičkih problema te je bila u mirovini.

Ozlijeđena osoba prevezena je u Kliničku bolnicu Dubrava. Slijede očevid i kriminalističko istraživanje

Dnevnik Nove TV je razgovarao s članicom obitelji preminulog muškarca. Ona je ispričala da se obitelj zadnji put čula s muškarcem u petak i od tada nisu mogli stupiti s njim u kontakt pa su se zabrinuli i došli ovdje vidjeti kako je.

Dok je trajala provala od strane vatrogasaca, žena je skočila s prozora. Susjeda koja se s parom nekoć družila nije znala da se svađaju niti da su imali problema. Par je bio u braku 7 godina, tijekom braka nije bilo incidenata niti prijava obiteljskog nasilja, ispričala je članica obitelji.

IZ KB-a Dubrava su rekli da je žena životno ugrožena i nalazi se na jedinici intenzivnog liječenja. Obavljen je očevid i slijedi kriminalističko istraživanje. Policija zasad ne iznosi više detalja.

Slijede očevid i kriminalističko istraživanje.

Foto: Hina