Suprug Blanke Vlašić javio se uživo iz svoje hotelske sobe: U kadru su se pojavile ženske noge, a on je sve pokušao “zataškati”

Suprug Blanke Vlašić javio se uživo iz svoje hotelske sobe: U kadru su se pojavile ženske noge, a on je sve pokušao “zataškati”

Ruben Van Gucht, novinar i suprug Blanke Vlašić, postao je tema medija zbog svog posljednjeg poteza, vidite li i vi zbog čega?

Sportski novinar Ruben Van Gucht i suprug Blanke Vlašić svojim je posljednjim potezom postao tema medija. Trenutačno se nalazi u Kolnu gdje izvještava o Europskom nogometnom prvenstvu, a Ruben se putem video poziva javio u emisiju ”Radio 2 Weekwatchers” iz svoje hotelske sobe.

No gledateljima je za oko zapeo jedan detalj. Naime, iza njega su, na krevetu, primijetili navodni par ženskih nogu. Novinar je u jednom trenutku shvatio da su noge u kadru te ih je pokušao prekriti sa šalicom kave, a kasnije je podijelio Instagram priču te noge prekrio bijelim srcem. Snimka se ubrzo proširila društvenim mrežama, a belgijski HLN piše da Ruben nije htio komentirati situaciju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Joško Jeličić nikad oštriji: Ovo nije demokracija, ovo je diktatura mediokriteta. Mediji siju crnilo, a skupljači klikova pune bisage

Podsjećamo, Blanka i Ruben vjenčali su se 2022. kad se za njihovu vezu nije ni znalo, a iste godine dobili su sina Monda. Dok je Ruben non-stop na relaciji Belgija – Hrvatska, Blanka sa sinom živi u Splitu i na društvenim se mrežama voli pohvaliti njihovim zajedničkim trenucima.

Ruben Van Gucht je 36-godišnji sportski novinar i televizijski komentator u rodnoj Belgiji, a 2017. objavio je i knjigu ‘Sportsman’ u kojoj je pisao anegdote o poznatim sportašima koja je kasnije pretvorena u kazališnu predstavu.

Prije Blanke bio je u braku s influencericom Laurence Van Tongerloo s kojom se razveo u listopadu 2021. godine.  Ruben i Laurence bili su zajedno od 2012., a vjenčali su se 2014., što znači da su ukupno bili u vezi gotovo 10 godina, od čega sedam u braku. Budući da je jako strastven u vezi svog posla, Van Gucht je ranije otkrio da mu je teško bilo ostvariti balans između posla i privatnog života.

‘Nekad se previše fokusiram na svoj posao, nauštrb drugih stvari u životu’, priznao je.

Vijest o razvodu tad je sam objavio na Instagramu uz zajedničku fotografiju s bivšom partnericom.

Ovaj tandem više ne postoji. Jednom sam je ovdje zaprosio, a tu smo se i vjenčali. Brojne uspomene imaju neprocjenjivu vrijednost. Danas se naši putevi razilaze. Hvala vam što Laurence i meni dajete vremena za nužni odmor, još nismo spremni komentirati’, napisao je tom prilikom.