Suverenist Ladislav Ilčić otkrio što ima zajedničko s Radimirom Čačićem: Obojica se ponosimo mojim sinom

Suverenist Ladislav Ilčić otkrio što ima zajedničko s Radimirom Čačićem: Obojica se ponosimo mojim sinom
Suverenist Ladislav Ilčić komentirao je predizborni spot  Radimira Čačića u kojem se nalazi  i njegov sin. Ilčićev post prenosimo u cijelosti.
“Lijepo mi je vidjeti kad drugi političari cijene ono oko čega se naročito trudim – a to je odgoj naše djece. Tako je Radimir Čačić u svoj predizborni spot, u kojem navodi kako se ponosi na odlično obrazovanje u Varaždinskoj županiji, stavio fotografiju mojeg sina! Osobna predizborna kampanja g. Čačića, na osobnoj facebook stranici (ne na službenoj županijskoj), nije pitao mojeg sina za suglasnost, u vrijeme kad je ta fotografija učinjena moj je sin bio još maloljetan… To je zakonski zabranjeno.
Luka Ilčić svira violončelo
No, nećemo ga tužiti. Vjerujemo da to nije napravio s nekom zlom namjerom. Vjerojatno nije ni znao da je to moj sin. No, zanimljivo kako se i političari drugačijih političkih opcija na kraju ponose onim što mi u Hrastu i Hrvatskim suverenistima uvijek ističemo – obitelj, djeca, odgoj i formiranje mladih ljudi – u tome leži budućnost.
Inače, sa svakim političarom pokušavam pronaći nešto zajedničko. S Radimirom Čačićem sam to odmah našao – obojica se ponosimo – mojim sinom”, piše Ladislav Ilčić

 

Pogledajte Čačićev spot u kojem se nalazi Ilčićevi sin.