SVE MANJE NADE: Srpski mediji napravili rekonstrukciju. Evo što se dogodilo s Hrvatom iz Splita koji je nestao u Beogradu

SVE MANJE NADE: Srpski mediji napravili rekonstrukciju. Evo što se dogodilo s Hrvatom iz Splita koji je nestao u Beogradu

Matej Periš (27) iz Splita, kog su nadzorne kamere snimile kako izlazi iz kluba i spušta se stepenicama ka rijeci, navodno tamo i jeste krenuo, jer je u toalet kluba “Gotik” bila velika gužva, neslužbeno je potvrđeno “Blicu”.
Mladić iz Splita je, navodno, te večeri, kada je posljednji put i viđen, htio u toalet, ali se zbog gužve odlučio da nuždu izvrši vani.Pregledajući nadzorne kamere lokala koji se nalaze u Beton hali, vidi se kako mladić iz Splita izlazi iz kluba i kreće se prema rijeci.

Nažalost, kamera nije mogla uhvatiti gdje je on završio, ali se sumnja da je sišao uz obližnje stepenice i nagnuo se kako bi izvršio nuždu, ali je vjerojatno u tom trenutku pao u vodu – kaže sugovornik “Kurira”.


Kako dalje prenosi ovaj list, njihov sugovornik dodaje da to opravdava i zašto je Splićanin izašao bez jakne.

Telefon mu je od samog starta ugašen, pa se sumnja da se nakon pada u vodu i telefon pokvario – kaže on.
Inače, riječna policija uputila se danas u potragu za Perišem i plove pored Beton hale duž rijeke Save. Otac nestalog Periša Nenad trebalo bi danas da stigne u Beograd.

Podsjetimo, u noći između četvrtka i petka, odnosno 31. decembra oko 2.30 gubi se svaki trag mladiću iz Splita Mateju Perišu. On je sa svojim društvom došao u Beograd na doček Nove godine.