SVE PUNO SIMBOLIKE: Armada poslala nimalo nježnu poruku Livaji

SVE PUNO SIMBOLIKE: Armada poslala nimalo nježnu poruku Livaji

Marko Livaja, jučer je podigao prašinu u domaćem nogometnom svijetu nakon što je odlučio napustiti kamp reprezentacije u Rijeci.

Marko Livaja se dan ranije na treningu suočio s nekoliko navijača koji su ga tijekom treninga otvorenog za javnost provocirali, na što je napadač Hajduka reagirao.

Još od tada, trzavice ne prestaju, a nakon objave Livajine odluke kako napušta reprezentaciju jer ne želi “stvarati smetnje momčadi kojoj treba mir”, reakcije ne prestaju stizati, a dužna nije ostala ni riječka navijačka skupina – Armada – koja je na svom Facebook profilu podijelila sliku znakovitog značenja, javlja Sport klub.

Objavili su sliku transparenta koji su razvili na utakmici reprezentacije s porukom:  “Sjećaš li se draga, pričale su kiše. Za ljubav se gine, zbog Hrvatske se diše”, uz poruku “Gubo, odlazi!”.

Iako nisu imenovali kapetana Hajduka, prilično je jasno kome je ova poruka usmjerena.

Livaja je najavio kako se ne želi trajno oprostiti od dresa reprezentacije, a u ‘kockastom’ dresu debitirao je 2018., a upisao je 21 nastup i četiri gola.

Podsjetimo, incident s treninga nogometne reprezentacije Hrvatske pokvario je lijepu atmosferu na Rujevici.

Trening je bio otvoren za navijače, njih oko 1500 stiglo je na Rujevicu, a u jednom trenutku Marko Livaja slučajno je pogodio loptom dječaka na tribinama.

Dječak kojeg je Livaja slučajno pogodio loptom /Foto/Screenshot Dnevnik.hr

Nakon toga krenule su silne uvrede nekoliko Riječana prema napadaču Vatrenih, govorili su mu da je smrad i da se makne iz reprezentacije.

Livaja nije mogao izdržati uvrede, pa je krenuo prema tribini kako bi se verbalno obračunao s ljudima koji su ga vrijeđali.

Trening je ubrzo nastavljen, a Zlatko Dalić pozvao je dječaka na teren kako bi mu liječnik reprezentacije pregledao ruku. S rukom je, srećom, sve bilo u redu.

Nakon treninga Marko Livaja prišao je dječaku i njegovoj obitelji, ispričao se jer ga je slučajno pogodio u ruku, malo su porazgovarali i incident je na kraju završio u najboljem mogućem redu.

Dječak je bio vidno oduševljen, kao i njegova obitelj, svi zajedno nisu skidali osmijeh s lica.

Naslovna fotografija: Hina