Teško bolesni Ćiro Blažević: Dalić i Vatreni su napravili jedan povijesni sportski podvig. Produžili su mi život

Teško bolesni Ćiro Blažević: Dalić i Vatreni su napravili jedan povijesni sportski podvig. Produžili su mi život

Nakon prolaska Hrvatske u polufinale Svjetskog prvenstva u Kataru i pobjede nad Brazilom, i legendarni trener svih trenera Čiro Blažević istaknuo je za Sport Klub kako je sretan zbog ovog povijesnog podviga.

Nije nam bilo drago čuti legendarnog Ćiru kako nije dobro, jer prvo je to pitanje koje mu nekako postavljamo ovih zadnjih mjeseci.

“Nisam dobro, nikako, ali eto borim se. Nikud više ne izlazim, teško hodam, taj me rak jako sredio, ali eto…”

Vatreni su ga večeras barem malo razveselili, a s njime smo podijelili barem malo tog optimizma.

“Ne mogu ti zlato ništa reći, sretan sam i produžili su mi život kao što su ga produžili i svim Hrvatima na cijeloj planeti. Hvala na tome Daliću i dečkima. Napravili su jedan povijesni sportski podvig”, rekao je Ćiro za Sport Klub.

I izbornik Zlatko Dalić priznao je kako je on ‘sretan čovjek’.

“Ovo nije naš kraj, idemo dalje. Dali smo opet maksimum, ovo je zajednička pobjeda svih nas. Neka zbog toga uživa svaki Hrvat. Mi možemo puno toga napraviti. Imamo drugo polufinale u nizu na svjetskim prvenstvima. Uistinu sam sretan čovjek.”

A mi Ćiru nismo htjeli puno gnjaviti, jedino što smo mu mogli zaželjeti je da ozdravi pa da gleda i dalje uspjehe Hrvatske na velikim natjecanjima. Prvi izazov za Vatrene već je u 13. prosinca kada igraju za finale protiv boljeg iz dvoboja Nizozemska – Argentina.

Foto: Hina