Thompsonov sin Ante je i dalje u teškom stanju: Danas se svi mole Gospi za njegovo ozdravljenje

Thompsonov sin Ante je i dalje u teškom stanju: Danas se svi mole Gospi za njegovo ozdravljenje

Zdravstveno stanje Thompsonovog sina i dalje nije dobro. Pjevačevu sinu Anti Mihaelu (17) pozlilo jepočetkom srpnja i prevezli su ga iz Splita u Zagreb. Imao je zatajenje srca i još uvijek senalazi u bolnici.

Na službenoj stranici Marka Perkovića Thompsona objavljena je molitva Gospi za njegovo ozdravljenje:

“O Marijo! Tko da nam bude moćnijim zagovornom pred tobom ako li ne Ti?Ti si ona koja je postala svima sve i koja svima dijeliš u obilju milosti, i to tim više što ih oni više trebaju i što imaju manje nade za ljudsku pomoć.

Ne možemo ni pojmiti da Ti nećeš uslišiti uzdisaja bolesnika koji se k Tebi utječe, te molbi i zavjeta njegove mile rodbine i srdačnih mu prijatelja; molitava Tvojih svećenika i svih ostalih pobožnih osoba, koje mole i nadaju se jer dobro znaju koliko je Tebi milo kad možeš utješiti one koji uzdišu u ovoj suznoj dolini.

Premilostiva Djevice, ne ostavi bez nagrade ufanje kojim se Tvom materinskom milosrđu utječemo za našeg dragog i teško bolesnog Antu Mihaela. Podaj njemu i svima koji slično trpe zdravlje i učini da se skupa možemo što prije vratiti Oltaru kako bismo Ti zahvalili na udijeljenoj nam milosti. Amen”, piše u objavi.

Marko Perković Thompson je od 2003. godine u braku sa Sandrom Rogić, a par ima petero djece – sinove Antu Mihaela i Petra Šimuna te kćeri Divu Mariju i blizanke Cvitu i Katarinu.

Foto. Hina