Tko je HDZ-ovac kojega je kći optužila za obiteljsko nasilje?

Tko je HDZ-ovac kojega je kći optužila za obiteljsko nasilje?

Igor Krizmanić, HDZ-ov potpredsjednik Gradskog vijeća Požege, koga je njegova kći Petra Š. u objavi na Facebooku teško optužila za obiteljsko nasilje, zamrznuo je članstvo u stranci

“Priča koja se pojavila u javnosti o navodnim događajima iz mog privatnog života, nije istinita i to ću dokazati pravnim putem. Iskreno podržavam svaku borbu protiv obiteljskog nasilja. Ne želim da moji privatni problemi štete ugledu Hrvatske demokratske zajednice, stranke koju volim i za koju sam se borio u svom dosadašnjem radu, te do okončanja pravnog postupka, zamrzavam svoje članstvo u stranci i povlačim se sa svih stranačkih dužnosti, pa tako i potpredsjednika gradskog vijeća Grada Požege”, priopćio je Igor Krizmanić nakon objave Facebook statusa njegove kćeri u kojem ga optužuje za obiteljsko nasilje, prenosi N1.

Nezavisna gradska vijećnica Tamara Puač još sinoć je e-poštom na adrese premijera Andreja Plenkovića, predsjednice Republike Kolinde Grabar Kitarović, i predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića poslala cjelovit tekst objave Petre Š. u kojoj Krizmanićeva kći iznosi dramatične detalje nasilja kojem su ona i njena majka bile izložene.

Foto: N1