Tko je pucao na zrakoplov Croatia Airlinesa na letu za Sarajevo? Oštećen trup zrakoplova

Tko je pucao na zrakoplov Croatia Airlinesa na letu za Sarajevo? Oštećen trup zrakoplova

Avion Croatia Airlinesa koji je sinoć iz Zagreba sletio na pistu Međunarodnog aerodroma u Sarajevu ima oštećenja za koje se pretpostavlja da su nastala iz vatrenog oružja, saznaje Klix.ba, prenosi tportal.

Pilot koji je upravljao avionom po dolasku na sarajevsku pistu je prijavio oštećenja na trupu aviona, a prema prvim neslužbenim informacijama oštećenja su nastala pucnjevima iz vatrenog oružja, piše Klix.ba.

O cijelom slučaju obaviješteno je Tužiteljstvo BiH, u tijeku je očevid na pisti sarajevskog aerodroma.

‘Nakon zaprimljene informacije, da je redovnom kontrolom aviona na aerodromu Sarajevo, koji je stigao letom iz Zagreba, na trupu letjelice uočeno oštećenje za koje postoji mogućnost da je naneseno zrnom iz vatrenog oružja, dežurni tužitelj Tužiteljstva BiH zatražio je provođenje očevida uz nazočnost dužnosnika Direkcije za civilno zrakoplovstvo BiH‘, priopćeno je.

Iz Tužiteljstva su naveli kako sigurnost putnika tijekom leta nije bila ugrožena, a detaljnim pregledom će se utvrditi način oštećenja kao i sigurnost aviona za daljnju zračnu plovidbu. Za sada nije poznato gdje je avion oštećen i kako je uopće došlo do ovog incidenta.

Foto: Hina