Tyson Fury otkrio da je spavao s 500 žena: To je prljavo i strašno. Ja sam lažov, varalica, pravi otrov

Tyson Fury otkrio da je spavao s 500 žena: To je prljavo i strašno. Ja sam lažov, varalica, pravi otrov

Po mnogima najbolji boksač današnjice Tyson Fury imao je buran život, a posebno skandalozan bio je njegov odnos sa suprugama – bivšom ženom Robin te sadašnjom Paris.

Tyson je s Paris od 2008. godine, a imaju šestero djece. U intervjuu je priznao da je varao svoju suprugu.

“Ja sam lažov, varalica, pravi otrov. Dosta sam gluposti napravio, ali svi pravimo greške. Jedino zbog čega se kajem je to što sam imao odnose prije braka. Volio bih da tu epizodu mogu izbrisati iz života. Spavao sam s preko 500 žena, možda i više. Ne znam, odavno sam prestao brojati”, rekao je Fury pa dodao:

“To je prljavo i strašno. Sad to gledam kao na nešto odvratno. Nisam religiozna osoba, ali volim biti dobra osoba. Prekinuo sam sa svim lošim stvarima.“, javlja Sport klub.

Tyson Fury rođen je 12. kolovoza 1988. Njegov rodni grad je Witenshoe, koji se nalazi u Velikoj Britaniji. Kada se dječak rodio, njegova je težina bila oko 450 grama. Liječnici su se bojali za njegov život. A Tysonov otac na prvi pogled vidio je u svom sinu pravog borca. Bio je obožavatelj velikog poznatog boksača Mikea Tysona, pa je odlučio nazvati svog potomka u njegovu čast. Otac je svome sinu usadio ljubav prema sportu od najranije dobi. Tysonov trener bio je njegov ujak Peter.

Foto: Hina