U centru Zagreba napadnuta volonterka Mosta: Zgrabio je našu Magdalenu i počeo je udarati šakom u glavu

U centru Zagreba napadnuta volonterka Mosta: Zgrabio je našu Magdalenu i počeo je udarati šakom u glavu

Naša volonterka Magdalena je otišla na Hitnu, u velikom je šoku. To su naša djeca, još uvijek ne možemo k sebi doći. Nisu nam jasni motivi da se napadne studentica, rekli su iz MOST-.

Došao je to štanda vičući i počeo je bacati stvari. Nakon toga je zgrabio našu volonterku i počeo je udarati šakom u glavu. Lupio ju je dva, tri puta. Brzo je reagirao jedan prolaznik koji ga je pošpricao suzavcem i tako ih spasio težih ozljeda jer su na štandu bile naše dvije volonterke. Onda smo mi dotrčali iz obližnjeg ureda zadržali napadača i pozvali policiju, rekli su nam iz MOST-a o napadu u petak na Trgu bana Jelačića na njihovom štandu povodom nadolazećih lokalnih izbora, pišu 24sata.

– Naša volonterka Magdalena je otišla na Hitnu, u velikom je šoku. To su naša djeca, još uvijek ne možemo k sebi doći. Imali smo prilike kratko razgovarati s napadačem, nisu nam jasni motivi da se napadne studentica – nadodali su iz MOST-a.

Zagrebačka policija potvrdila nam je da je napad bio oko 14.40 sati.

– Prema prvim informacijama radi se o pokušaju drske krađe. Jedna osoba je privedena – kratko su nam poručili iz policije.

Više informacija znat će se nakon očevida.