U Dunavu pronađeno tijelo mlađeg muškarca. Mediji nagađaju da bi se moglo raditi o Mateju Perišu

U Dunavu pronađeno tijelo mlađeg muškarca. Mediji nagađaju da bi se moglo raditi o Mateju Perišu

U BEOGRADU u Dunavu nađeno je tijelo mlađeg muškarca, piše Blic.

Kako saznaje “Blic”, muškarac na sebi ima traperice, majicu i jednu bijelu patiku. Tijelo je pronađeno u fazi raspadanja, a pronašli su ga mornari jutros oko 9:30 sati. U tijeku je utvrđivanje identiteta. Kako pišu srpski portali Blic i Telegraf, sumnja se da bi se moglo raditi o Mateju Perišu, ali za to još uvijek nema nikakve potvrde, prenosi Index.

Matej je nestao u noći s 30. na 31. prosinca prošle godine. Istrčao je iz kluba Gotik, trčao ulicama Beograda, pokušao zaustaviti taksi i onda se, kako se vidi na snimci nadzorne kamere restorana Savanova, stepenicama spustio prema Savi. No ne vidi se da je ušao u vodu.

Otac Mateja PerišaNenad Periš, potvrdio je za Telegraf.rs da ga je srpska policija obavijestila o tome da je u Dunavu kod Ada Huje pronađeno tijelo mladića, koje po opisu i odjeći odgovara njegovom sinu.

“Mora se još usporediti DNK, ali po odjeći, pronađeni mladić odgovara opisu Mateja. Eto, to je ono što vam mogu reći, nemam za sada ništa drugo. Jako mi je teško i očekivali smo neku sretniju informaciju, ali svaka istina je istina i s njom se moram suočiti, ja i moja obitelj. To je tako, dalje ne mogu ništa kazati. Jako mi je teško. Doći ću za Beograd”, rekao je Nenad Periš.

Foto: Hina