U Njemačkoj uhićen hrvatski glumac: Optužuju me da sam prodao 100 kila trave, a ja sam potpuno nevin

U Njemačkoj uhićen hrvatski glumac: Optužuju me da sam prodao 100 kila trave, a ja sam potpuno nevin

Vinkovački glumac Vladimir Andrić na svojem je Facebook profilu objavio da je uhićen u zračnoj luci u Njemačkoj pod sumnjom da je u toj zemlji prodavao drogu.

“Dragi prijatelji… Ja sam danas potpuno nevin optužen i uhićen na aerodromu u Njemačkoj jer sam 2018-2019 u Essenu prodao 100 kilograma trave”, naveo je u objavi Andrić.

“Jutros sam morao googlati gdje je uopće taj Essen. Nikad nisam bio u tom gradu niti uopće u Njemačkoj do zadnje dvije godine kada sam išao vidjeti sestru i nećake”, stoji dalje, javlja Jutarnji list.

Na kraju najavljuje svoju bitku iz istražnog zatvora.

“Čuvajte mi moje cure… Ja ću ovdje u istražnom zatvoru dokazivati svoju nevinost i ako Bog da vidimo se uskoro. Volim vas”, stoji na kraju njegove objave.

Vladimir Andrić rođen je u Vinkovcima 1984. godine. Oženjen je i ima dvije kćeri. Od najranijeg djetinjstva je na sceni, a pred kraj osnovne škole postao je član amaterskog ansambla vinkovačkog kazališta gdje, kako se navodi na stranicama Gradskog kazališta Joza Ivakić Vinkovci, ostvaruje broje zapažene uloge u dječjim i večernjim predstavama.

Od veljače 2021. obnaša dužnost pomoćnika ravnatelja.

Akademiju dramskih umjetnosti u Tuzli upisao je 2005. godine, gdje je 2010. i diplomirao kao jedan od najboljih studenata u klasi profesora Vlade Keroševića. Kao profesionalni glumac glumi u više od 30 predstava, također režira i piše predstave koje godinama uveseljavaju vinkovačku publiku.

Dobitnik je nagrade “Zoranov brk” za odigranu ulogu u predstavi “Nećeš razbojniče” na festivalu Zorana Radmilovića u Zaječaru. Bavi se i režiranjem kratkih animiranih i igranih filmova i glazbenih video spotova.

Autor je dugometražnog dokumentarnog filma “Ovčara, neispričana priča”. Godine 2020. dobio je Nagradu “Fabijan Šovagović” za najboljeg glumca 27. Festivala glumca.

Foto: