U Splitu napadnut Bojan Ivošević: Intervenirala i policija

U Splitu napadnut Bojan Ivošević: Intervenirala i policija

Splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević večeras je napadnut u Splitu. Informaciju je za Telegram potvrdio gradonačelnik Ivica Puljak.

Ivošević trenutno u policiji daje iskaz. Izašao je van s redarima da obiđe grad i vidi što se događa, a onda ga je fizički napao djelatnik jednog ugostiteljskog objekta. Bio je dovoljno priseban da izbjegne udarac”, kazao je Puljak.

Ivošević je, kako je naveo Puljak, zvao policiju koja je odmah reagirala.

Policijska uprava splitsko-dalmatinska potvrdila je kako je dobila dojavu da se incident dogodio u 18.30 sati nedaleko od Zlatnih vrata. Oni, naime, nisu potvrdili ni demantirali da je riječ o napadu na Bojana Ivoševića.

Sjeo sam u jedan ugostiteljski objekt, a iz drugog je izašla osoba koja mi je dobacivala, verbalno me napadala, izvrijeđala. Više puta je izlazio i vraćao se. U jednom trenutku je triput zamahnuo šakom prema meni, no refleksi su proradili pa sam izbjegao udarce i nemam značajnijih ozljeda’, rekao je Ivošević za tportal.

‘Do dolaska policije još nekoliko puta je izlazio, vrijeđao i prijetio da će me ‘riješiti’. Osobu ne poznajem, nikad u životu s njom nisam razgovarao’, rekao je Ivošević. Kako je potvrdio tportalu, podnio je prijavu za napad i prijetnju.

‘Povod napadu je odluka o komunalnom redu iz prosinca prošle godine. Često se suočavamo s verbalnom agresijom, ali rijetko kada se prijeđe s riječi na djela, kao što se danas dogodilo’, kazao je.

Foto: Hina