Ubojstvo u Međimurju: Je li otac Jasmine Dominić ipak nešto znao?

Ubojstvo u Međimurju: Je li otac Jasmine Dominić ipak nešto znao?

Sve je više sumnji da je  otac ubijene Jasmine Dominić znao nešto o ubojstvu svoje kćeri. Prijatelji pokojnog Martina Dominića pomagali su mu jednom prilikom u građevinskim radovima oko pomoćne prostorije-šupe. Morali su pomaknuti škrinju koja im smetala u obavljanju poslova.

– Dignuli smo tu škrinju, bila je zaista jako teška, pa smo Fredu rekli zašto nisu prije ispraznili meso, kako bi nam bilo lakše. Odgovorio nam je kratko da to nije moguće, rekao nam je naš sugovornik i izrazio sumnju kako nitko unutar obitelji nije znao ništa o toj škrinji.

Jedan od  radnika  ispričao je Međimurskim novinama kako su jednom  prilikom u objektu iza obiteljske kuće podigli škrinju za zamrzavanje na betonske cigle. Drugi je dodao da je prilikom druge poplave vjerojatno škrinja iz te šupe premještena u kuću. Kada je to točno bilo nitko ne može sa sigurnošću potvrditi, ali moguće je da se isto dogodilo u kolovozu 2005. godine, vrlo blizu datuma kada je obitelj prijavila njezin nestanak (16. kolovoza).
– Međusobno smo komentirali kako je škrinja jako teška, te što se u njoj nalazi, kazao nam je jedan od sudionika premještenja škrinje.

Foto: Hina