Učenice u Slavonskom Brodu prijavile nastavnika da ih je dirao i slao im neprimjerene poruke: Reagirala i policija

Učenice u Slavonskom Brodu prijavile nastavnika da ih je dirao i slao im neprimjerene poruke: Reagirala i policija

Nekoliko učenica osmog razreda slavonskobrodske Osnovne škole Bogoslav Šulek razrednici je prijavilo nastavnika, za kojeg tvrde da ih je dodirivao i gledao te im slao neprimjerene poruke. Za sve, tvrde, imaju dokaze, piše PlusPortal.

Portal je od roditelja koji su željeli ostati anonimni doznao kako je razrednica promptno reagirala na šokantne optužbe te je, postupivši prema protokolu, odmah o svemu informirala stručnu službu Škole, kao i ravnateljicu koja je slučaj prijavila svim nadležnim službama.

Neslužbeno, prozvani je nastavnik priznao sve osim fizičkog kontakta s učenicima, a tijekom jučerašnjeg dana je navodno priveden u prostorije Policijske uprave brodsko-posavske.

“Možemo tek potvrditi kako smo zaprimili dojavu škole. U tijeku je provođenje izvida i istraživanja pa ćemo tek onda više znati o čemu se radi u konkretnom slučaju. Riječ je, između ostalog, o maloljetnim osobama pa ionako ne možemo ići u detalje”, rekao je za PlusPortal policijski službenik za odnose s javnošću Tomislav Kovačević.

Osumnjičeni nastavnik predaje u još jednoj gradskoj osnovnoj školi, no tamo zasad ne postoje slične prijave protiv njega.

Foto: Hina