Ugledni i popularni novinar podržao referndum: Covid potvrde su ucjena, prisila, diskriminacija…

Ugledni i popularni novinar podržao referndum: Covid potvrde su ucjena, prisila, diskriminacija…

Poznati novinar Boris Miščević podržao je referendum protiv covid potvrda. Ovo je veliki vjetar u leđa zagovornicima referenduma s obzirom na to da Mišević ima izuzetan ugled u javnosti. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Što se tiče referenduma stvar je vrlo jednostavna. Tko je protiv potvrda treba ga podržati. Sva ova “pravna tumačenja” koja su se iznenada pojavila svuda, prepuna uskličnika, u kojima se tvrdi da je referendum podvala, su klasični taktički politički spin i manipulacija. Ne nasjedajte na to, nego razmišljajte svojom glavom.

Vladajući ionako kroz Sabor mogu progurati što žele jer imaju većinu. Potvrde i sve pretjerane mjere se ionako praktično provode bez obzira na protuustavnost. Da ne bi bilo zabune, politički ne podržavam Most. Ni bilo koju stranku.

Podržavam i podrzavat ću i podržavao sam tako, bilo koji dobar potez HDZ-a. To bar znaju svi koji me bolje poznaju i prate moj rad, kod mene stranačka politika ne stanuje.

Samo smatram da su potvrde diskriminacija, ucjena, prisila, ljudska degradacija, stvaranje podjela, da su medicinska katastrofa, jer cijepljeni unose virus u intenzivne bez kontrole, te da su protustavne i sulude. Treba skupit milju potpisa i pokazati da je narod protiv potvrda. Ja ću kao građanin potpisati”, ističe Boris Mišević.