Uhićeni svi napadači na zaštitara koji je preminuo: Svi su pripadnici Bad Blue Boysa?

Uhićeni svi napadači na zaštitara koji je preminuo: Svi su pripadnici Bad Blue Boysa?

I treći osumnjičeni za napad na zaštitara na Savici, koji je preminuo u bolnici, predao se policiji, potvrdila je policija.

-Nakon intenzivnih mjera identificiranja i traganja za trojicom muškaraca koja su sudjelovala u teškom kaznenom djelu na području Trnja te jučerašnjeg uhićenja dvojice, i treći muškarac je u službenim prostorijama i pod nadzorom policije. Njihov je identitet utvrđen operativnim radom na terenu te prikupljenim obavijestima, a radi se o muškarcima starosti 22, 23 i 34 godine – objavila je policija, javljaju 24sata.

Podsjećamo, policija je jučer uhitila dva osumnjičena i trajala je potraga za trećim, koji se sad, piše Telegram, predao.

– U subotu oko 4.30 na Savici, u jednom automat klubu, dogodio se incident. Zasad je to teška tjelesna ozljeda s posljedicom smrti. Zaštitar se sukobio verbalno a potom i fizički s više nepoznatih osoba. Nakon sukoba osobe su se udaljile u nepoznatom smjeru – rekao je jučer Zvonimir Petrović, voditelj službe Općeg kriminaliteta.

Svi su pripadnici navijačke skupine Bad Blue Boys, javlja Index.

Kako smo doznali, jedan od njih, 22-godišnjak inicijala A.B., poznat je po nasilju, točnije, naši izvori tvrde nam da je u navijačkim krugovima poznat kao izrazito nasilna osoba.

Foto: Hina