Velimir Bujanec objavio važnu vijest o svojoj emisiji: Idem u Njemačku bodriti Vatrene

Velimir Bujanec objavio važnu vijest o svojoj emisiji: Idem u Njemačku bodriti Vatrene

Voditelj Bujice Velimir Bujanec objavio je na svom Facebook profilu da je upravo emitirao posljednju emisiju u ovoj sezoni. Najavio je da ide u Njemačku gledati Vatrena i da će sljedeća Bujica biti emitirana 2. rujna 2024. godine. Posljednja gošća u ovoj sezoni bila je psihijatrica Gordana zelenika. Prenosimo najzanimljivije dijelove njegove objave.

“ŽENA KOJA JE U ZNAK POTPORE BARTULICI NA SVOJ FEJS STAVILA CRVENI FERRARI, PORUČUJE LJEVICI: – Napadima na gospodina Bartulicu samo ste nas osnažili i zbog toga smo zbili svoje redove, demonstrirali nacionalno zajedništvo i glasovali za njega!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: “Stručna analiza” Romana Bolkovića: Otkrio je zašto su Španjolci pregazili Hrvate. Primijetio je još nešto što mora zabrinuti navijače Vatrenih

POHVALA VODITELJU BUJICE ZBOG CRVENOG FERRARIJA, GOŠĆA GA USPOREDILA SA STEVEOM BANNONOM: – Tako nešto napravio bi i Donald Trump, koji će kao i Bartulica – pobijediti na izborima!

HRVATSKA POVRATNICA, UGLEDNA DRUŠTVENA AKTIVISTICA I SPECIJALISTICA PSIHIJATRIJE: – Najveći problem Hrvatske su mediji u stranom, posebno srpskom i soroševskom vlasništvu koji manipuliraju emocijama, uspomenama i sjećanjima Hrvatskog naroda, a mlade svojim defetizmom i malodušjem tjeraju iz Domovine!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Petković je zapravo ponizio Perišića i pokazao neposlušnost Daliću: Modrić je vjerojatno kolutao očima kada je vidio takvu bahatost

ZELENIKA: – Nek’ se političari ugledaju na Hrvatsku nogometnu reprezentaciju i zatome svoja ega – pa ćemo biti prvaci svijeta, a ne samo Europe!

Dr. Gordana Zelenika bila je psihijatrica u Americi, vratila se u Domovinu i na velikim braniteljskim prosvjedima u Savskoj upoznala zvog supruga Vladu, dragovoljca 9. gardijske brigade: – Kada u neku bolnicu u Americi dođe ratni veteran, on ima VIP tretman, a odnos prema braniteljima u Hrvatskoj je sramota!

UŽIVO IZ MAKSIMIRA: U Bujicu se javio dr. Igor Peternel, predsjednik saborskog Kluba Domovinskog pokreta i tako demantirao pisanje lijevih medija o tobožnjem sukobu voditelja emisije i stranke koja je postigla veliki uspjeh na europskim izborima. Peternel je izjavio da Pupovac neće biti dio vladajuće većine i da DP neće pristati na njegovo imenovanje na čelo bilo kojeg parlamentarnog odbora koji pripada vladajućoj većini. Također je potvrdio da Novosti više neće biti financirane iz Hrvatskog državnog sporazuma i daje to dio koalicijskog sporazuma Domovinskog pokreta i HDZ-a…

Doktorica Zelenika se vratila se iz Amerike, supruga je upoznala na prosvjedima u Savskoj, podržavala je Karamarka i voli Hasanbegovića, a sada je uz Domovinski pokret! Na pitanje voditelja je li spremna postati hrvatska predsjednica i poraziti Zorana Milanovića – nije odgovorila negativno!

Voditelj Bujice odlazi na prvenstvo u Njemačkoj bodriti Vatrene, a prva Bujica nakon ljeta emitirat će se u ponedjeljak 02. rujna ove godine”, napisao je Bujanec. Podsjetimo, Mario Radić je objavio da je upravo Velimir Bujanec nagovorio Stjepu Bartulicu da na proslavu svoje pobjede dođe u Ferrariju.  

Foto: Hina