HDZ-a “počastio” Bernardića i Milanovića: Maliciozni kompleksaši i licemjerni lažovi koji vrijeđaju

HDZ-a “počastio” Bernardića i Milanovića: Maliciozni kompleksaši i licemjerni lažovi koji vrijeđaju

HDZ je  žestoko reagira na komentare  Davora Bernardića o  štrajku učitelja i problemima  u  obrazovanju za koje je optužio vladajuću stranku. U neuobičajeno oštrom obraćanju HDZ je  “počastio”  predsjednika SDP-a prilično uvredljivim epitetima. Reakciju HDZ-a prenosimo u cijelosti.

“Licemjerje vam je ime! Maliciozni i „zaboravni“ Davor Bernardić pokazao je i u današnjoj izjavi koliko je spreman zlorabiti učenike, roditelje, učitelje i nastavnike za vlastite politikantske interese. Ljubomoran, prepun kompleksa i bijesan, poput svog predsjedničkog kandidata “Luzera” Milanovića, pobunio se protiv postignutog kompromisa naše Vlade i sindikata – koji je omogućio prekid štrajka i povratak djece u škole. Pritom je „smetnuo“ da je upravo SDP-ova Vlada prosvjetnim djelatnicima kresala plaće, rušila koeficijente, ukidala božićnicu i regrese… te tako itekako pridonijela nepravdi koju su oni osjećali. A usto je i zadužila Hrvatsku za 70 mlrd kn!

Za razliku od SDP-ova otimačkog pristupa, ova je Vlada od prvog dana uvažavala učitelje i nastavnike, kojima će plaće u 4 godine rasti za 23.1%, dok su ulaganja u obrazovanje porasla s 13.8 na 18.6 mlrd kn. HDZ nastavlja rješavati probleme i nered koje su Milanović i njegova katastrofalna družina ostavili za sobom. A Bernardić, kao vjerna kopija bivšeg predsjednika SDP-a, sveo se na ponavljanje standardnog obrasca: red laži i red uvreda, bez ikakvog programa i ideje. Već viđeno i jadno”, ističe HDZ.

Foto: Lana Slivar Dominić/Hina