VIDEO: OČI U OČI: Hadžifejzović zaprijetio da će “spržiti” gradonačelnika Banje Luke Stanivukovića. Tko je na kraju “izgorio”

VIDEO: OČI U OČI: Hadžifejzović zaprijetio da će “spržiti” gradonačelnika  Banje Luke Stanivukovića.  Tko je na kraju “izgorio”

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković sinoć je, gostujući na Face TV kod novinara i voditelja Senada Hadžifejzovića, kazao da je PDP-u potreban kompletan rebrending, razgovarali su i o Jeleni Trivić, potpredsjednici PDP-a, au emisiji došlo je i do žučne rasprave između Stanivukovića i Hadžifejzovića.

Situacija je počela eskalirati kada je Hadžifejzović upitao Stanivukovića pogađa li ga što ga nazivaju čovjekom Milorada Dodika, lidera SNSD-a, na što je Stanivuković odgovorio: “Nisam ja ničiji”, piše Srpskainfo.
Hadžifejzović ga je potom upitao ucjenjuje li ga Dodik nečim, javlja Blic.

-Što da me ucjenjuje? Sloboda nema cijenu. Iskren sam i čist kao suza. O Vukanu i Jeleni pričaju svašta. Rekli su da imaju i video o Jeleni – rekao je Stanivuković.

Nakon kraće rasprave, Hadžifejzović je rekao Stanivukoviću da ga ne želi vrijeđati, te da ga može, kako je rekao, novinarski “ispeći”.

-Da imam namjeru, Draško, spržio bih te za 15 sekundi na ucjeni, Dodiku i snimci – rekao je novinar.

Stanivuković mu je odgovorio da je Dodiku govori da ga treba ubiri, a sada njega želi “spržiti”. Hadžifejzović je pojasnio da to nije rekao za Dodika, te da je nije mislio da će Stanivukovića doslovno ispeći.

Na pitanje što misli o Dodiku, Stanivuković je odgovorio da je lider SNSD-a “kriminalac”. Rekao je i da se nije pomirio s Dodikom.

Govoreći o svom odnosu s Jelenom Trivić, gradonačelnik Banje Luke je rekao da ona “odlično radi posao” i da je, prema njegovim riječima, postigla veliki rezultat, ali i da “smisao politike nije biti u opoziciji” , nego biti na vlasti.”

-Na raskrižju smo da vidimo tko je bolji od nas dvoje da preuzme stranku. Odrekao sam se mandata zastupnika. Sa Mladenom Ivanićem sam imao sat vremena razgovora, on je za to da se Jelena i ja dogovorimo ko će biti predsjednik PDP-a. Ja sam gospodin, dopustio bih joj da bude predsjednica. Glupo je da govore da slabim PDP da bih pomogao Dodiku – rekao je Stanivuković.

Foto: Face TV