VIDEO: Oglasio se popularni svećenik kojeg je vulgarna Severina lažno optužila i vrijeđala

VIDEO: Oglasio se popularni svećenik kojeg je vulgarna Severina lažno optužila i vrijeđala

Totalni preokret nakon što je Severina zaratila s poznatim svećenikom kojeg svi znaju s TikToka. O svemu se u večernjim satima na Instagramu oglasio Tomislav Lukač i u videu koji traje nekoliko minuta objasnio što se zapravo dogodilo….Severini, usput rečeno, poručuje da je voli i zove je na kavu.

Evo što kaže svećenik na samom početku videa

– Dragi moji pratitelji stvarno mi nije cilj spuštati se na neku razinu i debatirat i vjerujem da ova stvar neće izać u medije, ali stvarno mi je na srcu radi vas samih da saznate istinu o onome što je Severina danas napravila s mojim videom o pobačaju, javlja Slobodna Dalmacija.

Moj video o pobačaju je šeralo 197 ljudi. Među njima jedan čovjek je šerao video na svoj story i na svom storyju napisao pogrdne riječi prema Severini. I šta je kraljica napravila? Znači ona je uzela taj njegov story, izrezala njegovo ime i prezime da se ne vidi i objavila to kao da je to moj story i kao da sam joj ja uputio riječi pogrde i usput me jako izvrijeđala. I naravno u medije je odmah izašlo kako sam ja to napravio – započeo je Tomislav Lukač.

U videu svećenik spominje i župu u kojoj se Severina krizmala, ali i njegov križ koji je ona u prvoj objavi spomenula.

Podsjetimo, svećenik koji se proslavio na TikToku, te redovito na njemu snima sadržaj, Tomislav Lukač, oštro je osudio pjevačicu, postavivši djelić njezinog videosnimka s Instagrama, na kojem se osvrnuo kako je pobačaj “ne samo veliko zlo, već i jako šteti ženama koje se na njega odluče.” U istom je videozapisu koristio i svjedočanstvo nepoznate žene koja je govorila o svom pobačaju. 

Don Tomo Lukač

Severina je zatim podijelila Instagram priču nepoznate osobe koja je podijelila video svećenika uz pogrdan komentar: ‘Žena od skandala, taman se oporavila od jahte, kad evo je opet.‘

Severina je u sljedećoj objavi direktno odgovorila svećeniku lažno ga optuživši da bi on mogao biti autor priče. 

“Dragi, status ti zvuči kao da mi je motor JAHTE prerezao glavu pa su mi je sašili natrag u najboljoj klinici za vraćanje glave na tijelo kad ti je prereže brodski motor, a ja sam samo imala dobar seks, što i tebi želim. Možeš i sa osobom suprotnog spola. Kako znaš da nije dobro ako nisi isprobao. Križ ti je top.”