VIDEO: Predrag Ličina snimio predizborni spot za Milorada Pupovca: Etnobiznismen Pupi je kriv za sve

VIDEO: Predrag Ličina snimio predizborni spot za Milorada Pupovca: Etnobiznismen Pupi je kriv za sve

Pupi je kriv a sve!, navodi se na kraju najnovijeg predizbornog spota Samostalne demokratske srpske stranke, koji je režirao Predrag Ličina, autor poznate zombi-komedije ‘Posljednji Srbin u Hrvatskoj’. U satiričnom stilu, spot se poigrava teorijama zavjere i epitetima koje desnica često upućuje Miloradu Pupovcu.

‘Čovjek kojeg vidite dobro vam je poznat – notorni Milorad Pupovac. Cijelo vrijeme Domovinskog rata njegov je dvojnik u Zagrebu i predaje na Filozofskom fakultetu, a pravi Pupovac je do ‘95 godine zubar u tzv. Republici Srpskoj Krajini, pravim imenom Milan Babić’, navodi se na početku spota, u kojem se predsjednika SDSS-a naziva ‘osnivačem zloglasnog yugo-zomboidnog pokreta iza kojeg se krije ideja o stvaranju i tzv. NSI – skraćeno od Najveća Srbija IKAD’, pišu Novosti.

Pupovac se u spotu našao i u ulozi ‘etnobiznismena’, koji je ‘neprekidno na telefonskoj liniji s biznismenom Billom Gatesom.

‘Pupovac je Gatesu i prodao ideju za 5G i za čipiranja koja će uslijediti nakon otkrića tzv. ‘cjepiva’ protiv korone. Planski i organizirano, u koordinaciji s Beogradom i Briselom, šaljući Hrvate na cajke u Srbiju, a zaražene Srbe u Hrvatsku, Pupovac upravo organizira drugi val korone.‘

U spotu se pojavljuje Ćiro Blažević, koji je SDSS javno podržao i u lanjskoj kampanji za EU izbore.

Podsjetimo, SDSS je u aktualnoj kampanji, koju vode pod sloganom ‘Budi ono što jesi, poštuj ono što nisi’, objavio nekoliko spotova koji su privukli pažnju javnosti. Boris Milošević, jedan od kandidata, kazao je Novostima da spotovi, uz dozu humora, sadrže i stvarne, moguće životne situacije u kojima se svi mogu prepoznati.

– Na ideju smo došli razmišljajući o promjeni pristupa, da se ne bismo ponavljali s jumbo plakatima za europarlamentarne izbore 2019. koji su bili jako uspješni – rekao je Milošević.

Video ‘Pupi je kriv za sve!’

Foto: Denis Cerić/Hina