VIDEO: Škoro otvoreno o Radiću, Peternelu i prijatelju iz medija koji je pustio suzu

VIDEO: Škoro otvoreno o Radiću, Peternelu i prijatelju iz medija koji je pustio suzu

Bivši predsjednik Domovinskog okreta Miroslav Škoro dao je veliki intervju udruzi Mladi za domovinuu kojemu je otvoreno govorio o tome kako se raspala stranka koju je utemeljilo. Govorio je o svojim odnosima s Marijom Radićem, Velimirom Bujancem, njegovom asistenticom Nikolinom Brajković, Karolinom Vidović Krišto i Igorom Peternelom. Komentirao je i medijske napise o vinu, CD-ima, dr. Vučemilović te najavio kako će ubuduće djelovati u Saboru i izvan njega.

Optužio je bivše stranačke prijatelje da su mu podmetali u medijima te se posebno osvrnu na napise o njegovoj suradnici Nikolini Brajković

“Prvo lova. Škoro je peglao karticu Domovinskog pokreta, ali ne samo to, mora biti malo romantike i seksa pa je tu mlada 25-godišnja asistentica kojoj je kupova skupe poklone na račun Domovinskog pokreta”, rekao je Škoro.

Kakav je njegov odnos s Nikolinom Brajković.

“Još nitko niije izveo jedan kvalitetan materijalni dokaz koji bi dokazao da je projekti bio nepriličan”, izjavio je Škoro te opisao kako je gospođa Brajković tako strelovito napravila karijeru u stranci. Naglasio je da je dosta kolega bilo protiv toga.

Kakav je njegov odnos s Marijom Radićem i što misli o njemu.

“Nadam se da ću ostati u dobrim odnosima s Radićem do kraja života. On je vrijedan i uspješan čovjek. Mi smo se u puno situacija mogli i znali dogovoriti i znali napraviti kompromis. Ne mislim da je on taj koji zakulisno vuče i rad i on se jednostavno uhvatio u kolu s nekom grupom gnjevnih ljudi”, rekao je Škoro zamjerajući Radiću i Domovinskom pokretu što ga u posljednje vrijeme nisu uzeli u zaštitu. Komentirao je i Igora Peternela optuživši ga da je on davao informacije pojedinim medijima.