VISOKA TEMPERATURA I JAKI BOLOVI: Bivši ministar i potpredsjednik SDP-a Siniša Hajdaš Dončić završio u bolnici

VISOKA TEMPERATURA I JAKI BOLOVI: Bivši ministar i potpredsjednik SDP-a Siniša Hajdaš Dončić završio u bolnici

Saborski zastupnik i potpredsjednik SDP-a Siniša Hajdaš Dončić prije tri dana završio je u bolnici, gdje su ga i zadržali, objavili su na Ni Zagorje Malo.

Prema informacijama koje smo dobili od njegovih suradnika u stranci, Hajdaš je zaprimljen u Opću bolnicu Zabok s visokom temperaturom i jakim bolovima u trbuhu. Pozlilo mu je u subotu tijekom online sjednice glavnog odbora, nakon čega je hospitaliziran, prenose 24sata.

Zbog ozbiljnosti situacije su ga i zadržali, a sumnja se da je riječ o nekoj od bolesti crijeva. Kako se doznaje, Hajdaš je stabilno, obavlja pretrage i dobiva potrebnu terapiju. 

S Hajdašem je u kontaktu predsjednik stranke Peđa Grbin.

– Možemo potvrditi da je potpredsjednik SDP-a Siniša Hajdaš Dončić prošlog vikenda zaprimljen u Opću bolnicu Zabok zbog visoke temperature i bolova u donjem dijelu abdomena. Nad njim su izvršene pretrage, a kao dijagnoza se navodi divertikuloza debelog crijeva. Prima antibiotike, danas se osjeća bolje i vjeruje da će uskoro biti pušten na kućnu njegu. Želimo mu brz i uspješan oporavak -priopćili su iz SDP-a.

Foto: Hina