VJERA MU PUNO ZNAČI: Popularni voditelj sudjelovao na Antunovskom hodu mladih zajedno sa svojom djecom

VJERA MU PUNO ZNAČI: Popularni voditelj sudjelovao na Antunovskom hodu mladih zajedno sa svojom djecom

Nakon što je prošlog četvrtka u bazilici sv. Antuna Padovanskog u Zagrebu na Svetom Duhu prisustvovao ”Duhovno duhovitim večerima”, kako ih nazivaju, voditelj Dnevnika Nove TV, prisustvovao je i na Antunovskom hodu mladih. Pred kamerama Nove TV otkrio je koliko mu ovaj čin i vjera znače u životu.

”Ja sam baš presretan i ponosan na našu Hrvatsku. Trend u Europi je da mladi sve manje idu u crkvu, ali u Hrvatskoj je drugačije, sve više mladih je u crkvama zahvaljujući baš ovakvim događajima poput hoda za Antunovo”, govori Petar.

Obrazložio je i zašto mu vjera toliko znači.

”Meni vjera puno znači, mi smo duhovna bića, to dovoljno govori. Bez vjere, bez Isusa, nama kao kršćanima život ne znam bi li imao smisla”, rekao je.

Ono što ga je još više razveselilo bila je i činjenica da su s njim na hodu bila i njegova djeca kojima želi biti dobar vjerski primjer.

”I moja djeca su tu i ja kao roditelj želim biti dobar primjer da treba slaviti Isusa, ići u crkvu i primiti sakramente jer je loše od njih očekivati nešto, a da im ja u tome ne pokazujem pravi put”, rekao je iskreno.

Inače, za Petrovu ljubav za vjerom proteklih su dana saznali i brojni hrvatski građani nakon što je na TikToku izašao videozapis našeg voditelja kako pjeva i radosno širi ruke u crkvi.

Svaki četvrtak od 19 sati u bazilici sv. Antuna Padovanskog u Zagrebu na Svetom Duhu okuplja se tisuće mladih na tematskim večerima pod nazivom ”Duhovno duhovite večeri” na kojima nakon svete euharistije slave Boga uz pjesmu i razgovor, a tamo se prošlog četvrtka našao i Petar.

S rukama podignutim u zrak Pereža je zajedno s tisućama okupljenih pjevao poznatu duhovnu pjesmu ”Dubine”, a snimka je ubrzo postala viralna.

Foto: Screenshot/Nova TV