Vlasnik restorana napao Davora Butkovića zbog negativne recenzije: Za razliku od vas ja nisam na listi srama. Dođite po kuverticu pa da i naš odnos krene pravim putem

Vlasnik restorana napao Davora Butkovića zbog negativne recenzije: Za razliku od vas ja nisam na listi srama. Dođite po kuverticu pa da i naš odnos krene pravim putem

Vlasnik poznatog zagrebačkog restorana Evergreen Mateo Kokot uputio je “otvoreno pismo” poznatom gastro portalu iza kojeg stoji Davor Butković. Vlasnik restorana dovodi u pitanje objektivnost portala pri ocjenjivanu restorana, a i novinarski integritet Davora Butkovića. U “pismu” je napisao da svatko tko želi stati na kraj Butkoviću ima 10 posto popusta na Tokyo Menu. Objavu Matea Kokota prenosimo u cijelosti.

Poštovani gospon Butković, Čovjek koji nema hrabrost cak niti potpisat svoj članak. Čemu dolazak u nas restoran po 10-ti put kad Vam nikad nis ne valja? Zakaj ne sjednemo Vi i ja, dogovorite se sa mnom kao sa ostalim vlasnicima restorana te se dogovorimo za kvalitetan marketing.

Znam da nikad nećemo doci na poziciju broj 1 u vašim besmislenim ocjenjivanjima jer ipak godinama dugujete novac vlasniku jednog japanskog restorana, pobjedniku svih testiranja Sushija od kad postoji riža. No, dajte bar da budemo na prva tri mjesta.Meni to nije neka ozbiljna investicija, a Vama ce dobro doc, zatvorite koji dug, malo očistite blato sa vašeg obraza i super. Ostat ce i za koju dobru kapljicu, pa ce se vaši rumeni obrazi rumeniti još jače.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Poznati HDZ-ovac o Koloni sjećanja u Vukovaru: U na čelu kolone. Pa što? To smeta samo yugo-udbašima

Zakaj ne dodjete do mene direktno, a ne putem zajedničkih prijatelja, poznanika?Čemu to?Zašto ono sto je javna tajna nema cjenik? Čemu ovaj oblik reketa?Recite koliko, ja Vas platim i super.

Al Vas, direktno, ne ovo kako Vam neki plaćaju hotele i društvo u tim hotelima. Davno sam Vam poslao mail sa osvrtom na Vas rad, Vasu profesionalnost te osobito osvrt na Vas integritet.O bjavio bi ga ja sad ovdje no u njemu spominjem konkretna imena restorana koji Vas plaćaju a nebih želio biti zločest prema kolegama koji samo rade ono sto moraju da ne bi bili u ratu s Vama kao ja.

Žestoka reakcija vlasnika restorana

Kratki osvrt na tekst:

  1. Nema tora – koristimo divlju jadransku tunu, danas je ponedjeljak a nedjeljom ne radimo.

Možemo Vam servirati smrznuti toro od petka na koji ste navikli i koji hvalite u drugim restoranima, no, to NIJE politika našeg restoranaUkoliko nemamo kvalitetnu robu, taj dan ni ne prodajemo taj artikl

To je nešto sto garantira da ce gost bit zadovoljan, mislim pravi gost, nepristran, ne ViTemelj kvalitetnog japanskog restorana je SVJEŽA NAMIRNICA, to ste valjda mogli već naučiti

1.1. Nemamo niti wokova u ovom trenutku, iako to niste niti primijetili, no razlog je jednak ovome gore

Nisam zadovoljan razinom koja je potrebna da bi to jelo bilo prezentirano gostu te sam ih privremeno ukinuo.Naime, jedna smjena ih radi odlično a druga ne na toj razini.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: SPALJIVANJE JEDNJAKA: Komunikacijski stručnjaci “pokopali” Coca-Colu: Diletantski. Totalni debakl

Restoran bi trebao imati jednaku razinu kvalitete u obje smjene, te je to isto nešto od čega nećemo odustati

  1. Albarino nemamo, naša greška ( reci ću naša jer sam ja kapetan tog broda pa sam po zapovjednoj odgovornosti kriv ) ili od dobavljača, s tim bih se cak i složio.

Hvala Vam na toj informaciji

  1. Istaknuti da se ne bavimo ozbiljno ugostiteljstvom može reci samo… a kak da Vas ja nazovem a da Vas ne uvrijedim ne znam pa ću to preskočit

U ovom lokalu godinama radi 20-tak kvalitetnih ljudi, uglavnom istih, s cim se može pohvaliti rijetko koji restoran te ne dozvoljavam da vi svojom tipkovnicom i nabreklim prstekima od alkohola ponižavate rad tih ljudi.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Karolina Vidović Krišto nikada oštrija: Oni su u dosluhu. Gazda Todorić je predstavnik jedne kriminalne skupina, a Plenković i Martina Dalić druge

To što vi pišete, način na koji pišete o recimo skenderici jer vas nije pozvala ( čitaj platila ) na vrijeme te u velikom broju članaka je degutantno, cak ispod i vase razine. No poroci, dugovi, liste srama na poreznim listama ( na kojoj ja kako ste rekli neozbiljni ugostitelj nisam ) očito utječu na smjer pisanja vaših članaka. Dugovi se ne vraćaju sami, nažalost, netko treba malo pogurat

No, Ja nisam zlopamtilo, dođite po koverticu ili dajte podatke od revoluta ( kak i inače skrivate trag ) pa da nas odnos krene pravim putem

Eto, popustili smo, 8 godina vašeg pritiska je previse

Pobijedili ste”, ističe Mateo Kokot.

Na slici: Davor Butković