Vlatka Pokos napala Gordana Lauca: On je šarlatan, manipulator i sramota znanstvenog svijeta

Vlatka Pokos napala Gordana Lauca: On je šarlatan, manipulator i sramota znanstvenog svijeta

Bivša voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos žestoko je napala znanstvenika Gordana Lauca. Optužila ga je da je šarlatan i da je kriv za brojne smrti u Hrvatskoj jer širi lažne vijesti o koroni. Objavu Vlatke Pokos prenosimo u cijelosti.

“Imam javnu poruku za Gordana Lauca u svezi komentara koje sam napisala na njegovom fb profilu s MOG fb profila, na kojem nisam aktivna niti imam prijatelje jer za razliku od njega, vrlog “znanstvenika” nemam vremena za piskaranje cijelog dana po drustvenim mrezama.

Ali, s druge strane, ja ne zivim lagodno na racun novca osiromasenih poreznih obveznika. Gospodine Lauc, dobit cete detaljni odgovor na fb-u nesto kasnije, jer moja malenkost i danas radi. Ovo pisem zbog bolesnih i poremecenih optuzbi koje iznosi Lauc i njegov “investitor” Bakic, na racun mog, ponosna sam reci, dragog prijatelja i svjetski uglednog znanstvenika, Igora Stagljara. Znanstvenika koji je uspio u svijetu svojim radom i znanjem a ne podilazenjem HDZ-u.

Netko treba reci jasno i glasno da je Lauc sarlatan i manipulator, sramota znanstvenog svijeta! Direktno odgovoran za brojne smrti u Hrvatskoj sirenjem svijih lazi i manipulacija! Gospodine Lauc, nikad nemojte suditi knjigu po koricama niti omalovazavati moju inteligenciju. Vrlo sam elokventna i puno pismenija od Vas, ne treba mi nitko, pa ni prof Stagljar da bih stvorila misljenje o pandemiji. Dakako, slusajuci experte s podrucja epidemiologije i imunologije, kojih ima i u Hrvatskoj.

Vi dakako , NE SPADATE, u tu kategoriju. Vi ste apsolutna sramota za bilo kojeg pristojnog znanstvenika i povijest ce Vam suditi! Niti jedan priznati znanstvenik u svijetu se ne bavi Vama, podilazi Vam horda polupismenih bolesnika na drustvenim mrezama i portalima. To je Vas nivo i put koji ste odabrali.
Detaljni odgovor dobit cete na fb-u. I vjerujte, bit ce vrlo argumentiran i pismen, za razliku od Vasih bolesnih insinuacija”, naisala je Vlatka okos. “