Vodi se prljava kampanja protiv profesora Lauca: Pokušavaju ga diskreditirati anonimnim mailovima

Vodi se prljava kampanja protiv profesora Lauca: Pokušavaju ga diskreditirati anonimnim mailovima

Profesor Gordan Lauc piše o strogim mjerama u Kini i prljavoj kampanji koja se vodi protiv njega. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Analizom više of 600,000 zaraženih u Shanghaiu Kinezi su zaključili da je covid postao praktično bezopasan virus, međutim ipak i dalje testiraju doslovno sve svaki tjedan i ako se pojavi i jedan pozitivan, čitave zgrade vode u nekakve sabirne logore na 2-3 tjedna. Zamislite tu situaciju.

Primjerice u “mamutici” se pojavi jedan pozitivan i oni doslovno sve iz zgrade potrpaju u autobuse i zatvore ih u nekakav zatvor na nekoliko tjedana…

Potpuni sumrak razuma… Sličnih wannabe diktatora bilo je i kod nas. Srećom nisu uspjeli provesti svoj naum, no sada imaju puno više novaca za lobiranje i tko zna kakve sve spletke smišljaju za jesen…

Primjerice neki mrzitelji s lažnih e-mail adresa pišu znanstvenicima s kojima surađujem i pokušavaju ih uvjeriti da sam ja antivakser s kim ne treba surađivati. Doista jadno i patetično, no jako indikativno za procese koji se događaju u pozadini”, ističe Lauc.

Foto: Hina