VRATILO SE DITE MATERI: Bandićeva vijećnica ušla u koaliciju sa SDP-om i Možemo

VRATILO SE DITE MATERI: Bandićeva vijećnica ušla u koaliciju sa SDP-om i Možemo

Danas je u Sevetskoj Sopnici, strateški važnom mjesnom odboru u Sesvetama gdje se planira realizirati veliki projekti i formirati novo urbano središte Sesveta, sa domom zdravlja, policijom i drugim javnim sadržajima, konstituirano Vijeće MO. Većinu su formirale stranke Možemo, BM 365 i SDP. U oporbi su HDZ, Most i DP.
Za predsjednicu mjesnog odbora izabrana je Milica Gašpert iz platforme Možemo. Zanimljivo, podršku Možemo dala je i Ivana Čičak iz stranke BM 365, inače zaposlenica Zagrebačkog holdinga.
Činjenica da je nositelj liste Možemo u MO Sesvetska Sopnica bio Ivan Krivačić, ujedno i prvi čovjek Možemo za Sesvete, ovu koaliciju čini još nevjerojatnijom .Na izborima je Možemo osvojio dva vijećnika, BM 365 1, SDP 1, HDZ 1, MOST 1 i DP 1.
Podsjećamo da je lista Možemo osvojila i najviše mandata na izborima za Vijeće GČ Sesvete te da je zbog neformiranja većine u Vijeću propao prvi pokušaj konstituiranja Vijeća GČ Sesveta. Na izborima je Možemo osvoji dva vijećnika, BM 365 1, SDP 1, HDZ 1, MOST 1 i DP 1
Je li koalicija Možemo, BM 365 i SDP-a u MO Sesvetska Sopnica putokaz za formiranje većine i u Vijeću GČ Sesvete?

Foto: Hina