Zadravec tvrdi da se ravnatelj Vatavuk usporedio s Hitlerom i da koristi fašistički vokabular: Evo što je on odgovorio

Zadravec tvrdi da se ravnatelj Vatavuk usporedio s Hitlerom i da koristi fašistički vokabular: Evo što je on odgovorio

Dijana Zadravec danas je na saslušanju na sjednici Nacionalnog vijeća za praćenje provedbe Strategije suzbijanja korupcije rekla da je v.d. ravnatelja, Zoran Vatavuk sebe na sastanku na radiologiji usporedio s Hitlerom, a sam sastanak s Hitlerovim sastankom s generalima koji su važni za Blitzkrieg.

“V.d. ravnatelja, Vatavuk je prije 10 dana na radiologiji sazvao sastanak s mojim inženjerima radiologije, na kojem je bilo dvadesetak prisutnih i usporedio sebe s Hitlerom. Sastanak koji je održao s radiolozima i inženjerima radiologije usporedio je sa sastancima koje je Hitler imao s generalima, aludirajući na radiologe, i vozačima, misleći na inženjere radiologije, prije okupacije Francuske”, rekla je Zadravec, javlja N1.

“Vatavuk je rekao da je između generala i vozača još puno raznih gradacija vojnika, ali je rekao da je Hitler poslije generala imao sastanak s vozačima, jer su mu najvažniji za Blitzkrieg. Sablažnjeni smo moji kolege i ja da osoba iz javnog prostora koja vodi javnu bolnicu upotrebljava nacistički i fašistički vokabular i opčinjen je nacističkim simbolima, pa je tako “važnije” predstojnike klinika nazvao jastrebovima koji su tražili moju smjenu”, rekla je Zadravec u saslušanju u Saboru.

Poslali smo upit KBC-u Sestre milosrdnice, u kojemu ih pitamo mogu li potvrditi ili demantirati tvrdnje koje je Zadravec iznijela.

“Hvala na pitanjima, ali ne mogu komentirati današnje izjave dr. Zadravec na saborskom odboru. Sve vezano za ranije iznesene tvrdnje i izjave dr. Zadravec kao v.d. ravnatelja KBC Sestre milosrdnice su javno iznešene u službenim priopćenjima proteklih dana i nemamo tome što dodati. Vezano za vaše pitanje i ostalo što je iznijela je potpuno izvučeno iz konteksta i neistinito prikazano”, odgovorio nam je v.d. ravnatelja Vatavuk.

Foto: Hina

Facebook Comments