Zanimljivo društvo: Kolakušić ima svoj klub zastupnika u Saboru

Zanimljivo društvo: Kolakušić ima svoj klub zastupnika u Saboru

Mislav Kolakušić ima svoj klub zastupnika u Hrvatskom saboru kojeg čine suverenist Marijan Pavliček, bivši domovinac Josip Jurčević i Dražan Dizdar, doznaje Teleskop iz krugova bliskih Mislavu Kolakušiću. On je na proteklim parlamentarnim izborima bio u koaliciji s Domovinskim pokretom, ali su se odmah razišli nakon izborne noći. Kolakušić smatra da je Domovinski pokret izdao svoje birače ulaskom u koaliciju s HDZ-om .

“Domovinski pokret je koalicijom s HDZ-om i Plenkovićem izdao svoje birače, pregovorima s HDZ-om svoj program i temeljna načela, a kadrovskim rješenjima konačno potvrdio da je predao u potpunosti vlast Andreju Plenkoviću. Umjesto ogorčene borbe za suverenistički program i načela vodstva DP-a dobili smo ministre za koje nitko nikada nije čuo, koji nemaju političku težinu i koji nitko neće pitati ništa.

Ne postoji niti jedan promil šanse da konačni rezultati ovakve vlade bude i milimetra drugačiji od onoga što je zamislio Andrej Plenković.

Domovinski pokret je prvo odabirom ministarstava, a onda i samih ministara praktički dao zeleno svjetlo HDZ-u da nastavi uništavati Hrvatsku svojim politikama, da nastavi s korupcijom, iseljavanjem i svime onime protiv čega smo svi zajedno ustali i protiv čega smo se borili”, objavio je jučer na svojoj Facebook stranici Mislav Kolakušić koji u svojoj kampanji za Europski parlament žestoko kritizira dojučerašnje “saveznike”.