Zaraženi Božo Petrov komentirao Miletićev poziv na otpor protiv tiranije Stožera: Plenković ima diktatorske tendencije

Zaraženi Božo Petrov komentirao Miletićev poziv na otpor protiv tiranije Stožera: Plenković ima diktatorske tendencije

Predsjednik MOST-a Božo Petrov pozitivan je na koronavirus.

“Prije dva ili tri dana sam saznao da sam zaražen. Imao sam simptome, javio sam svojoj doktorici i napravio PCR test i bio sam pozitivan”, kazao je Petrov u subotu za Dnevnik Nove TV.

O radu Nacionalnog stožera Civilne zaštite nema riječi hvale.

“Što se tiče covid potvrda i politike koju u ovom trenutku provodi Stožer, jer koliko mi vidimo, ne provode stručna mišljenja nego politiku Vlade, po meni to nije nimalo dobro. Po meni Vlada treba izaći i jasno reći ljudima da određeni načini prevencije protiv koronavirusa nisu savršeno učinkoviti, ali mogu učiniti dobro i spasiti ljude od teških posljedica”, rekao je Petrov.

Nažalost, dodao je, s ovakvom politikom i lošim upravljanjem krizom stvaraju nesigurnost, bojazan i otpor kod ljudi.

Za premijera Andreja Plenkovića rekao je da ima tendenciju diktatorskog načina vladanja, a komentirao je i objavu saborskog zastupnika Mosta Marina Miletića koji je putem facebooka pozvao “na otpor protiv tiranije Stožera” i najavio osnivanje sindikata.

“Tendencije koje je premijer pokazao još prije godinu i pol, prije nego je zabilježen u Hrvatskoj prvi službeni slučaj zaraze kada je pokušao, prije bilo čega, promijeniti zakon u kojem njemu ne treba ni Sabor ni predsjednik države, u kojem sam predlaže i usvaja zakone dovoljno govori o tendencijama diktatorskog načina vladanja. Da nije nimalo odgovoran nije dobro za temeljne građanske slobode i prava. Mislim da je upravo na to aludirao kolega Miletić”, rekao je Petrov.

Foto: Hina

Facebook Comments