Željka Markić upozorava da je Macan posebno bahat i bezobrazan prema ženama: Ninu Raspudića nije izvrijeđao, a nije ni otišao iz studija

Željka Markić upozorava da je Macan posebno bahat i bezobrazan prema ženama: Ninu Raspudića nije izvrijeđao, a nije ni otišao iz studija

Željka Markić, predsjednica udruge U ime obitelji komentirala je odlazak Krešimira Macana iz sinoćnjeg Otvorenog nakon što mu je Karolina Vidović Krišto (DP) rekla da se lažno predstavlja kao neovisan stručnjak, javlja Narod.

Komentar prenosimo u cijelosti:

“A što je radio Togonal?

Macan šizi, prekida Vidović Krišto, izlazi iz studija, vrijeđa saborsku zastupnicu. To je malo koga iznenadilo. Koliko je neovisan, toliko je Macan i stručnjak za komunikaciju. Da ne spominjemo njegovo savjetovanje Plenkovića o ratifikaciji Istanbulske konvencije. Puna usta priča o ženskim pravima i zaštiti žena. A gotovo iste rečenice koje mu je rekla Vidović-Krišto, uputio mu je prije par mjeseci Nino Raspudić. Njega nije izvrijeđao niti otišao iz studija.

A sad moje pitanje: A što je radio Mislav Togonal?

Domaćin emisije, na javnoj televiziji koju svi financiramo pretplatom – umjesto da se ispriča Karolini i zaštiti svoju gošću- dozivao je Macana da se vrati….

Kao što nam je lijepo objasnila Veljača – na neke žene se u Hrvatskoj smije urlati. To su one – za koje ona, Obersnel, Togonal, Macan i tko zna tko još – procijene da to “zaslužuju”, objavila je dr. Markić.