Zločin u Dubravi: Ubila supruga pa pisala i lajkala postove na njegovom Facebook profilu

Zločin u Dubravi: Ubila supruga pa pisala i lajkala postove na njegovom Facebook profilu

Od posljedica pokušaja suicida, točnije pada sa pozora sa 4,97 metara visine, na Jedinici intenzivnog liječenja KB Dubrava oporavlja se 55-godišnjkinja koja je u stanu u Gavazzijevoj u Dubravi između 3. i 5.ožujka zatukla na smrt supruga N.Đ.(57).

– Stanje pacijentice je stabilno. Zadobila je frakturu lubanje, prijelom obje ruke i noge te kralješaka i zdjelice. Nadam se da će preživjeti – rekao je za Jutarnji list predstojnik Klinike za kirurgiju KB Dubrava Toni Kolak.

A kako neslužbeno doznajemo, zdravstvene tegobe za 55-godišnjakinju su počele prije nekoliko godina nakon teške operacije mozga kada joj je odstranjen dio hipokampusa, inače odgovoran za stvaranje memorije i za kontrolu bijesa. Taj oporavak je bio dugotrajan i spor i utjecao je jako na kvalitetu života i atmosferu u bračnoj zajednici.

Policijski očevid u stanu gdje se odvio svirepi zločin i u kojem je osumnjičena sate i sate provela uz truplo muža na krevetu, pokazao je da je N.Đ. usmrćen višestrukim udarcima drvenog predmeta po glavi. Za stravični događaj u sobi prepunoj krvi doznalo se nakon što je njegova obitelj posumnjala u vjerodostojnost komunikacije koja je bila periodična gotovo nikakva pa su se obratili policiji za pomoć, javlja Jutarnji list.

Naime, objavljeni statusi na Facebooku od subote popodne na profilima N.Đ. i njegove supruge s kojom je proveo sedam godina u naizgled sretnom braku prepunom razumijevanja, ni na koji način ne otkrivaju koja se zapravo strahota iza tih objava krije.

Između 16.24 sati te 16.55 sati na profilu N.Đ. je objavljeno nekoliko stvari a koje je njegova partnerica odmah i lajkala znakom srca. Ona je, pak, ako je suditi prema njezinom profilu na istoj društvenoj mreži, cijelu noć sa četvrtka na petak bila budna sve do zore a zadnja njezina javno dostupna aktivnost na Facebooku je promjena profilne fotografije u ružu od subote navečer kada je muškarac već satima bio mrtav. Komunikaciju u ime ubijenog supruga, i to s njegova mobitela i Facebook profila, kako se otkrilo nakon što je policija uz pomoć vatrogasaca obila vrata stana, odrađivala je osumnjičena očito u stanju psihičke rastrojenosti.

Foto: Hina